Sinemozy Gulugulu benn🙈 6 haftalıkken başladı 16 da bitmişti prilam ilacıyla bişeyler yiyip içebiliyodum 25 de tekrar başladı 30.haftadayım hala devam doğurana kadar devam edecek sanırsam ☺️
Tugba54_ Gulugulu benimde 6. Haftamda başlamıştı 1 2 hafta çok kötüydü ondan sonra azaldı sabahları devam etti ondada prilam kullanıyodum 16. Haftamda bişey kalmamıstı içmiyorum bile prilam
Htckbra0716 5+5 te başladı 12-13. Haftalarda bitti prilam dr sayesinde. Hala içmeye devam ediyorum içmediğim günler kusmaya devamm
yagizegemom Gulugulu ne mide bulantısı ne kusma ne baş dönmesi hiç bi şey olmadı çok şükür bazen gerçekten hamile miyim diye sorguladım 😂😂
Baharks 17+2haftalik hamileyim ve oğlum olucak çok hafif bulantim oldu fakat yememde sıkıntı olmadı sadece tiksindiğim seylee oldu birde ara ara ogurtülerim şu 4.5 aylık dönemde sadece bir kez istifra ettim o kadar
1prensannesiiiii Gulugulu 6 da başladı bulantım 22 deyim hala prilam kullanmadan duramıyorum kusmam sadece bir kere oldu
Cinarinannesii_ Gulugulu ilk bebeğim erkek sıfır bulantı kusmayla hamileliği tamamlanmıştım şuan ikinciye hamileyim bunda ara ara bulantı var ama henüz çok yeni cinsiyet ne olur bilmiyorum 😊