Masal53 mysweetbabyy bu ne şimdi yani Bi anlat durumu kendinle ilgili bilgi ver yani şimdi ne bilip ne diyelim
gokce66 mysweetbabyy ağlamakla bebeğe bise olmuyor hatta merdivenlerden düştüm Tavuktan zehirlendim Mide kanaması geçirdim Bebeğim bir bordo bereli ❤️😊 yani ağlamakla da bise olmaz
2prensesannesiiii mysweetbabyy bişey olmaz canım bebeğine sadece hisseder ve doğduğu da karakterini etkiler 🙏🏻
Babytwo2 mysweetbabyy kaç haftalıksınız? Şimdi birde bunu stres edip daha da üzmeyin yavruyu , merak etmeyin gayet insani bir duygu 9 ayı prensesler gibi geçirmiyoruz insanız duygularımız var hormonlarımız var her gün aynı olamayız kendinizi de suçlamayın birşey olmaz öyle ağladınız diye
c_ynr38 Nee için? Başlık açmış olmak için açmayın bence. Hamilemisin, yeni mi doğum yaptın ne yanı damdan düşer gibi herkes bebeğine endişelenir sen niye
mysweetbabyy c_ynr38 ne için olduğunun ne önemi var birseyi takmışım ve üzülmüşum bumu soruyorum burda sorunumu anlatmak istesem yazarım eve hamile olduğumu belirtmemisim dalgınlıkla tersleyince rahatliyorsaniz başka posta gidin
mysweetbabyy Masal53 ya derdimi anlatmak istesem anlatırım değil mi ben sadeve üzüntü ve stresten dolayı endişe olduğumu belirtmişim amac ne illa açık açık dert mi yazmamız lazım
baby3_ mysweetbabyy eee düzgün bi post açarsanız düzgün bi cevap alırsınız bence çok haklı. Her anne sürekli endişelidir zaten.
gokce66 mysweetbabyy sen çok ağladım deyince merak etmiş kadin bu kadar hunharca ağlayıp sonra bebeğim diyecek ne yaşadı acaba die
Masal53 mysweetbabyy tamamda hamile.misin doğum.mu yaptın bisey demiyosun ki acaba kavga çıkarmak için herkese bulaşmak için mi post açtın çünkü herkese saçma sapan cevqplar veriyosun
mysweetbabyy gokce66 masallah saglikla büyüsün inşallah 🌸 bende bugün özel sebeplerden baya gerildim ağladım bi kac saat yeni sakinlestim bu defa da acaba üzdüm mu bebegi bisey olur mu diye tedirgin oldum aslında teslimiyetim tam olsa sorun olmucak biliyorum Allah iyi etsin beni
c_ynr38 Benim gibi düşünen insanlar birazdan postuna yorum yaptığımda boşuna terslemediğimi anlarsın.
Kyy01 Ee yazma o zaman bacım millet yardım etmek için giriyor öyle bi başlığa keyfe keder yazmışsın bide tersliyorsun
mysweetbabyy Kyy01 evet yardım etmek mi soru gayet açık stresten bebeğe bisey olur mu diye endiselenmisim derdimi eşelemek mi yardım xaten anlatmak istesem anlatırdım
gokce66 mysweetbabyy yok olmaz Allah’ın izniyle tabi sinir krizi geçirip tepinip kendini yere göğe atmadıysan
mysweetbabyy Masal53 dogum yapmış olsam bebeğe bisey olur mu diye neden endişe edeyim illa buraya tek tek yazmak gerekiyor demek ki herkes aynı şeyi anlayamıyor
Masal53 mysweetbabyy sen bence çok fazla boş kişisin canın sıkılmış burda olay yaratmaya gelmişsin herkese ters ters cevap veriyorsun bunu. Yapmaya hakkın yok post aciyorsan gelen yorumlara saygılı olman lazım