EdaAkyel Kızlar buranın yabancısı değilim kısa bir süre önce happy kids e geçtim. Benim 6 aylık bi oğlum var ve bu ayın üçünde kondom içimde kaldı spermler içime sızmış bu sebeplede hamile kaldım. Mutlu şaşkın üzgün bütün duyguları aynı anda yaşıyorum sanki. Böyle bişey başına gelen var mı ne yapmam ne hissetmem gerekiyor beni ne bekliyor bilen var mı çünkü cümlelerimi bile toparlayacak mentalitede değilim yardım edin😔
3babyannesy EdaAkyel keşke Yasmin kullansaydin, telefonunada alarm koysaydin unutmaz yutardin kondoma guvenmiyrm Allah yardimcin olsun sezeryan mi olmustunz daha önce yoksa
linaaryaa EdaAkyel bende aynı durumu yaşadım kuzum kızım 2 aylıkken hamile kaldım şuan doğum yaptım bile bende ilk başta tüm duyguları bir anda yaşadım . Şuan zorlanıyorum ikinci kızıma bir türlü alisamiyorum kendimi suçluyorum ilk kızıma haksızlık ediyormusum gibi hissediyorum 😔
annelinkoo EdaAkyel oğlum bir yaşındaydı hamile kaldığımda farkında bile değildim ben de korkuyorum doğum sonrası için ama bu işler kısmet cidden Allah bi yoluna koyar ya. Gebelik bunda daha zor geciyo sadece benim. Cünkü daha sezaryen tam anlamıyla iyileşmiş değil
hilalella EdaAkyel benim kızım 4 aylıkken ben bilinçli gebe kaldım rabbim kolaylığını verir bir de şu açıdan bakmak lazım bilgilerimiz taze e zaten bi tanesi için enerjimizi harcıyoruz bir tanesi için bazı şeylerden fedakarlık ediyoruz uykusuz kalıyoruz çayımızı soğutuyoruz e etmişken 2si için yapalım bunları 2 gün sonra vazgeçtiğimiz yapamadığımız şeyleri tadını çıkara çıkara yaparız
mavininhertonuu Ben çok isterdim arasının çok az olmasını ama daha birinciyi bile doğurmadım ne desem yalan olur, çok zor olur ama keyifli de olur Allah yardım etsin nasibinizmiş o sizin. Bu arada benimde içimde kalmıştı korkudan ölecektim çok kötü bi deneyimdi 😅😅
EdaAkyel Kevserb123 hayır ben lohusalığımdan hemen sonra kullanmıştım eczacım yılda 1 defa kullanabilirsin dedi