Bugün detaylı ultrason vardı,kaç haftadır heyecanla bekliyordum. Normalde özele gidiyorum ama detaylı için o kadar para vermeyeyim diye devlete gittim. İçeri girdim doktor bana ikili üçlü testleri yaptırmadıysan neden detaylı ultrason yapma gereğinde bulunuyorsun diye beni azarladı, dondum kaldım ne diyeceğimi bilemedim afalladim,ben gerek duymadım, kızımdada yaptırmadım dedim,sonra ultrasona geçti bana hiçbir şey söylemiyor, yanında ki stajyer ve bir doktor vardı onlarla konuşmaya başladı öyle dev etti,en son da bebeğin yüzü kaldı dedi ama bebeğim olduğu yerden hiç kimildamadi mi, normalde bebeğim hareketli,ama ben o kadar gerildim ki 5dk boyunca karnıma baskı yaptı ultrasonla karnımı salladı ama bebeğim hiç yüzünü göstermedi,sonra doktor bana iki hafta sonra tekrar randevu al yine gel daha bitmedi yüzünü görmedim dedi. Normal mi diyorum bişe diyemem diyor, herşey sistemde kayıtlı gözükür,e nabızdan bakabilirsiniz dedi. Ben e nabızda ki sonuçlardan ne anlayabilirim doktor muyum. Çok üzüldüm,canım çok sıkıldı, ultrasona girmeden önce kıpırdayan bebeğim ultrasonda hiç hareket etmedi. Oturup aglayasim geldi. Ya neden doktorlar böyle ki, stajyer doktorlar bile kendilerini bişe zannediyor,bir yukarıdan bakma,çok üzüldüm, gittiğime de pişman ettiler beni