Ozgetfkc Hanımlar bu gebelik sürecinde sağlık ocakları aşı için arıyorlar ya sizler aşılarınızı oluyor musunuz? Bazıları vurdurmak istemiyor bazıları vurduruyor. Bu konuda sizlerin düşüncesi nedir. Fikirlerinize açığım.
Eceninanne Ozgetfkc benim ikinci gebeliğin. 1. Gebelikte 1 ay süreyle 2 doz oldum 2. Gebelikte 24 haftada 1 doz oldum . Onlar arıyor zaten . Her 3 ayda bir gebelik takibi için 2 tüp kan alıyorlar
Ozgetfkc A_syma ben 23 teyim ve hala aramadılar 6.aydan sonra vuracaklarmış. Peki bi zararı var mıdır , yararı var mıdır emin olamiyorum
mavininhertonuu Tetanoz yapıyolar 2 doz yaptırdım 1er hafta kolumu kaybettim 3. Var dese yaptırmazdım 😅
A_syma Ozgetfkc Ilgisiz bir aile hekimligiyse sizin takip etmenizi bekliyorlar. Arayin bilgi alin. Doktorum vurdurmustu. Sonucta doguma giriyoruz. Dikiş gerekiyor , kesi oluyor normalde , sezeryanda bicak degiyor. Mikrop kapmama adina tedbir.
Aysegizemdilek Ozgetfkc zararını bilemem ama yararı bebek doğduğu zaman ameliyathane de mikrop kapmasını önlüyor diye biliyorum benim sağlık ocağında 24 haftada vurdular ilk dozu 2. Dozda 28. Hafta olucam
mavininhertonuu Ozgetfkc 2 doz dedi bana 2 doz yaptı 5 doz olsa yaptırmazdım kalanları ben çok zorlandım birde o dönem çalışıyordum çok çektim, tetanozun bi sakıncası yok diye biliyorum hatta önceden yaptırdıysan sanırım 1 doz hatırlatma yapıyolar sadece
Eceninanne mavininhertonuu 5 doz olunca 10 yıl koruması oluyor galiba ben öyle biliyrm. 2 doz olunca her gebelikte yapilmali.