Ledeyna21 Altıma kaçıracak kadar kuru öksürüğüm var sabahtadır gittikçe kötüleştiğimide hissediyorum halsizlik başlıyor denediğiniz yöntem bitki çayı var mı yardımcı olun lütfen bebeğim var yatamam
busrabrbr Ledeyna21 merhaba doktorum bana Bayer ‘in Aspi natura kids öksürük şurubunu vermişti doğalmış rahatça kullanabilirsin demişti , dilerseniz doktorunuza danışın bi yine de
1234__ Ledeyna21 orüjinal ev yapımı dut pekmezi varsa her sabah aç karnına bi şeker kaşığı iç bişi kalmıyor:) üç güne kesiyor bana annem yapıyor çok şükür hiç öksüürükten şikayetim olmadı
Binnur-cam Ledeyna21 kizlar yandık valla çoğumuz kotu şifayı kapmışız benimde burun tıkalı ses gidik bogazlarim kotu baska biseyim yok sukur .. Ihlamur iciyorum doktorum pastik al cok öksürme dedi meyve yiyorum sicak corba falan içiyorum bol su icip yatiyorum bakalim insallah hastanesiz atlatirim Hepimize gecmis olsun 🌼
Sinem029 Ledeyna21 zencefil kaynat içine bal limon sık iç bende öyle oldum düzeldim yada pekmez sıcak suyun içine koy limon sık iç oda iyi geliyor boğazı yumuşatıyor doktoruma sordum bişey olmaz iç demişti
av_rac 6 yk Bal , 1 limon, 1 çk zencefil, 1çk tarçın, çk karabiber karıştıratak gün içerisinde ye canım bende mahvoldum öksürükten bu fayda etti bide çam kozalağı şurubu içtim gün içinde de boğazım yumuşak kalsın diye papatya içiyordum
asuyalin av_rac kuzum zencefilin bir zararı yok dimi ? Bende de sade öksürük var balgamlı ama halsizlik ya da başka bir şeyim yok
usenmedimyaptimbirvelet busrabrbr ya merhaba kullanıp memnun kaldınız mı lütfen bilgi verir misiniz bana
Ledeyna21 1234__ var çocuklara kullanıyorum inşallah iyi gelir perişan oldum gerçekten teşekkür ederim
Ledeyna21 Binnur-cam ya benimde kuru öksürük resmen boğazım çatlıyor başıma ağrı atıyor öksürdükçe bide afedersiniz Zorlanmaktan altına kaçırıyorum boğazım yırtılmış gibi sıcak bişey içsem o kadar açıyor ki ama sırf bebeğim için hızlı toparlanacağım ne varsa deneyeceğim herkesten Allah razı olsun çok kötü bi salgın herkes aynı durumda
Ege3507 Bende oldum aynı ilaç vermedi dr hamileyim diye çok zor pekmez içine limon sıkıp içtim o kesti
Ledeyna21 Ege3507 onuda deneyeyim evde yapılabilecek ne varsa deneyebilirim inşallah teşekkür ederim Allah razı olsun
Binnur-cam Ledeyna21 yaa cok cok gecmis olsunn hepimiz zorlanıyoruz valla ben riskli gebeyim evde yatıyorum disari cikmiyorum esim oldu grip okadar ugrasti gecmesin diye ayri yattik falan olunca oluyo iste hepimiz hemen atlatırız insallah
Mervetnl Ledeyna21 ben grintuss öksürük şurubu almıştım. Doktorunuza sorun eğer kullan derse gerçekten etkili bir şurup. Bitkisel zaten ilaç sınıfında değil. Birde pastil cistus oda beni çok rahatlatmıştı. Ama doktorunuza sormadan kullanmayın 🙏🏻
Ledeyna21 Mervetnl teşekkür ederim ilaç grubunu yarın ancak sorabilirim benim bu geceyi atlatacak biraz boğazımı yumuşatacak bişeye ihtiyacım var kuru öksürükten yırtılmış gibi çok teşekkür ederim yarı. Doktorumla görüşeceğim inşallah
aon9161 Ledeyna21 tereyağ eritip pekmez ve limonla karıştırıp yiyin cok iyi geliyor bol bol su boğazınızı hic kuru bırakmayın bal yedikten sonra su içmeyin bir süre böyle ballı karısımlar yapınca yada grintus şurubu öneren olmus misal onları icerseniz peşine hemen su içmeyin deha etkili oluyor cok geçmiş olsun