Mybabe Mine derler ki yatagin altina metal bisey koymak gerekirmis ozellikle bicak ooyarlar kabuslar korkular icin gercekten ise yariyo canim dene istersen 🙄
Mine Sinemm 😣 bi de benim eşim iş gereği geceleri işte olduğu oluyor iyice korkar oldum ne yapmalıyız acaba
EdaMinaKele Mine bende yaşıyorum aynı sorunları eşim iş gereği gececi oldugu haftalar oluyor bende odada yatmaktan vazgeçtim tv karşısında yatıyorum battaniyemi alıp tv yi de kapatmıyorum öyle uyuyorum ☺
karat Mine Butterfly__ yazı yazarken ya da konu açarken aşağıda semboller çıkıyor orada resim ekle semboline tıklayın
Ahmetasafmommms Mine kabus goren bi benmiyim dicektm ya boyle ruya oldugunu biliyorm kabuslarimda okadar korkutucu ama normalmis hamileler gorurmus canim
Ahmetasafmommms Mine insallah tz vakitte gecer benim esimde geceleri calisiyo bazen bende korkuyorm isiklari aciyorum
Vldnaky Mine benimde hep eşim giriyo rüyama hep kötü görüyorum bi gün eşimden boşanıyorum bi gün bıçaklanıyo bi gün kaçırılıyo acaba normal mi bu durum 😒