323832 ummuhan3 herkesin yumurtlama günü farklidir normalde 14.gun yumurtlama olur der doktorlar ama sen de 19.20.21.gunler yumurtlama oldu ve o gun hamilelik oluştu bundan dolayi gec dollenme diyorlar yani yumurtlama olayina bağlı oluyo gebeligini gec ogrenme durumu oluyo ultrasonda geri gozukebiliyo son adet tarihine haftana uyumlu olmayabiliyo
3kuzuAnnesiyim Mesela ben 21. Gün yumurtladım o gun hamile kaldım satıma gore bebegim büyük olsa bile ultrasyona göre 1 hafta küçük cıkıyor.
guzelanne01_ ummuhan3 ben geç döllenme olmuşum canım mesala regl günüm 27 eylüldü en son benim 23 ekimde regl olmam gerekti olmadım beta verdim 399 çıktı doktora gittim geç döllenme dedi normalde yumurtlama günü hamile kalınır ama ben Regl olmama yakın hamile kalmışım
himne_ guzelanne01_ benim de aynen bu şekilde oldu son adet tarihime göre şuan 6. Haftaya girmiş görünüyorum uygulamada ama aslında reglime yakın döllenme olduğu için ultrasonda kese görünmedi ama beta hcg 365 çıktı. Doktor düşük buldu beta takibi istedi iki gün sonra tekrar verdim 637 oldu.