yaymomsss Kızlar memnun kaldığınız doktorları ve yerleri yazar mısınız? Gebeliğinizin başından doğumunuza kadar. Birkaç doktora gittim istediğim gibi bir doktor bulamayacağım sanırım..
snm-ekr1 yaymomsss özel mi devlet mi.Eğer özelde soruyorsanız ben İMK klinik Meryem kumbaşlıya gidiyorum başından beri .devlete de gidiyorum arada ama orda henüz memnun kaldığım bir doktor olmadı geneli ilgisiz beş dk sürmüyor girip çıkmak.devlet hep öyle malesef.
yaymomsss Kardelennnky Halisenur geçende ona gittim yüzünü görmek için. Normalde başka bir doktora özel hast.ye gidiyordum memnun kalmadım açıkçası. Bebeğimin gelişiminin ileride olmasını bana anormal ve önemli birşeymiş gibi söyledi. Halbuki 10 gün falan ileride. Şayet İki gafta geri-ileri olması normal birşey. Kilosu boyu neden bu haftada böyle tarzı konuşuklar.. Bütün ultrason fotoğraflarını getir 3. Aydaki haline göre batını değiştiririz dedi. Buna çok takmadım ama ayrıntılı ultrasonumu gördüğünde bana barsaklarda parlaklık bulunmuş down sendromlularda oluyor bu durum daha çok dedi. Birden pat diye. Neye uğradığımı şaşırdım. Halbuki tek başına barsak parlaklığı da birşey ifade etmiyorken. Sonrasında kaybolmuş ben göremedim zaten dedi. Ne biliyim benim anım bu şekilde oldu yani.. siz memnunmuşsunuz bilemem.
yaymomsss snm-ekr1 meryem hanımdan memnun musunuz ilgisi bebeğe ultrasonda bakması nasıl kaç dk sürüyor muayeneniz acaba? Devlet sormuyorum çünkü devlette zaten aynı doktora gitme imkanı olmuyor ki 🤷🏻♀️
yaymomsss merveaws muayenesi ilgisi nasıl? Bebeğe ultrasonda bakması vs. Ben çocuğumu hiç göremedim doğru düzgün şekilde malesefki. Herhangi bir hareketini falan. Muayene kaç dk sürüyor acaba
2cocukluanneeee Sakaryadayım bende bulamadım güler güzlü bir doktor hepsi ya ilgisiz suratsız yada bilmeyen insanlar maalesef devlette bülent şener varmış profmuş ona gidicem 3 cü gebeliğim bu sefer özelde değil devlette yapıcam
yaymomsss Kahvesever benim için merkeze gitmek bile ayrı bir sorun arabam olduğu halde. Uzak yani bana adapazarı bile. Ki kaldı ki İzmit.. uzak kalıyor malesefki gönül gitmek isterdi orası ayrı
MevAren Bendde imk klinikte İlknur hanimdayim çok tatlı güler yüzlü sorularıma cevap veren ilgili bı doktor bende diğer doktorumdan memnun değildim iki ay önce değiştirdim
snm-ekr1 yaymomsss evet çok memnunum her muayenede detaylı ultrason yaptırıyor gibi herşeyini inceler bebeğin tek tek anlatır ortalama yarım saat bakıyor
merveaws yaymomsss gerçekten çok ilgili ve bakıp geçiştirmiyor her seferinde 4d gösteriyor bebeği 5 aylık olmama rağmen Ve her seferinde çocuğa en ince ayrıntısına kadar bakıyor bağırsaklarına kalbine beynine kafatasına vs