Neslihankrhmt Pcos olup femara kullanan ve hamile kalan var mı kaçıncı denemede hamile kaldınız çatlatma iğnesi kullandınız mı yumurtaniz kaçıncı gün büyüdü
mrvsrcn Neslihankrhmt ben ☝🏻femara kullandım bu ay iki yumurtam oldu şükür 18-19 mm yarın öğlen iğne yapacağım umarım güzel sonuçlar alırız 🤲🏻🌸🤍
Tessd Neslihankrhmt Benimde polikistik tanım vardı 7 8 ay denedim olmadı. 3 ay denedim ve çatlatma iğnesi olduk yine olmadı. En son bir profesöre gittim. Ve laparoskopi oldum. (Laparoskopik ovaryan drilling (LOD) ovulasyon yani yumurtlama düzensizliği olan polikistik over sendromu hastalarında ovulasyonun düzenlenmesi ve bu sayede gebelik şansının artması amacıyla yapılan cerrahi bir işlemdir.) Ertesi ay hamile kaldım. Ama malesef dış gebelik oldu🥺 Doktorlarınıza bunu sorabilirsiniz. Bende böyle bir ameliyatın varlığını bilmiyordum🙏
nursultan00 Neslihankrhmt bende pkos yok adetler günü gününe şaşmaz ovükasyon testlerinde yumurtlamayı da görüyoruz ama sebepsiz infertilite bizimkisi iki ay femara kullandım ondan da sonuç alamadık maalesef
Ezgisrerkli Ben kullandım, ama femara işe yaramadı klomen kullandım çatlatma iğnesi yapılacaktı gerek kalmadan hamile kaldım
hsns Ben kullandım canım klomen ve femara bende işe yaramadı ganolf iğne ve femarayı aynı anda kullandım onun sayesinde büyüdü biri 18 diğeri 18,5 mm olduğu zaman çatlatma iğnesi yaptık ayın 28ini bekliyoruz şuan
Neslihankrhmt mrvsrcn kaçıncı seferde oldu canım inşallah bende yarın kontrole gidicem inşallah yumurtlama olmuştur
mrvsrcn Neslihankrhmt kuzum ben geçen kış Ocak şubat martta tedavi oldum. klomen kullandım ilk ay yumurtam gelişmedi ikinci ay femara ile bir yumurta üçüncü ay femara ile iki yumurtam oldu ama gebelik olmadı haziran da rahim filmi çekildi ondan sonra tedavi olmadım kendi olsun diye denedim olmadı bu ay işte yeniden başladım bakalım
Neslihankrhmt mrvsrcn anladım hayırlısı olsun inşallah olur canım 🥰ben ilk kez denedim 1bucuk senelik evliyim inşallah yakında bebişlerimize kavuşuruz
Uniicorn Bana daha yeni polikistik over tanısı konuldu dün düşük yaptım ama daha çok başındaydı gebeliğim . Bu tanıyı alan herkes mi çatlatma iğnesi kullanması gerekiyor ? Ben kendiliğinden gebe kaldım .
Hazeltm Neslihankrhmt ben de de pcos var geçen ay femara + çatlatma iğnesi vuruldum ama maalesef 2 gün önce regl oldum tutmadı yani yarın yine doktora gideceğim tekrardan denemek için 😊