Hamide1455 Arkadaşlar aranızda gonal f kullandığı halde pcos olup yumurta gelişimi olmayan var mı bu durumda ne yaptınız basıl ilerlediniz
Mehtap5353 Hamide1455 sakin panik yapma doktorun onu geliştirir merak etme en coğu gün uzar bide asılamamı tüp bebekmi
Busra_2 Hamide1455 bende iki sefer gonal f ile buyutmaya çalıştım ikincisinde farklı bı iğne kullandım ama hiç yumurtalar tepki vermedi gelişmedi o yüzden sonlandırdık tüp bebek yaotirdik
Hamide1455 70_siradanbiri ilk 4 gün 75 ml gelişmeyince doktorum 1 hafta 150 ml yükseltti ama yine de gelişmedi
Hamide1455 Mehtap5353 aşılama İçin başladık ama yumurta gelişimi olmayınca bugün tedaviyi sonlandırdık tüp bebek için yönlendirdi ne yapacağımı bilmiyorum çok kötü hissediyorum
70_siradanbiri Hamide1455 gelisir merak etme ignelere devam ettirir sanırım bazen yumurtalar dirençli olabiliyor sikinti etme
Hamide1455 70_siradanbiri bir yıldır denemediğimiz ilaç yöntem kalmadı hiç gelişim olmadı ama umudum tükeniyor
70_siradanbiri Hamide1455 öyle düşünme ben 5 yıldır uğraşıyorum olacak inşallah umudunu asla kaybetme 🙏maddi durumunuz varsa direkt tüp bebek yaptırin ignelerle birlikte başka ilaçlarda verecektir gelişimi için, doktoruna soyle bu durumu mutlaka
Busra_2 Hamide1455 hem gonal f yüksek dozda kullandım hemde başka bı iğne daha kullandım ikisini aynı anda vuruluyorum ayrı ayrı
Hamide1455 hsns gonal f ve femerayı aynı anda kullandınız sanırım gonal f i kaç gün ve kaç ml acaba öğrenebilir miyim
Ela3834 Hamide1455 enjekte çok az ki size.. ben 170 boya 70 kiloya 225 ml yapiyorduk. Gobekte ki yağa göre artıyor mlsi diye biliyorum
hsns Hamide1455 canım ben gonalf 75 mg 7 gün kullandım ve femarayı 5 gün 2şer tane aynı saatte kullandım
Hamide1455 Ela3834 bana öyle demediler bilmiyordum ilk kez sizden duydum adetimle özele gideceğim bu sefer bi kez daha deneyeceğim tüpbebekten önce dediğiniz mantıklı teşekkür ederim bilgilendirme için