Goktugc Kızlar bu hastaneye gidip memnun kaldığınız doktor var mı ali beyi çok övüyorlar ama yine de kararsızım gidip memnun kaldığınız doktor varsa yardımcı olur musunuz
lilosbebek Goktugc Ali beye gittim söylediğiniz gibi övdükleri için adam inanılmaz ilgisiz ultrason 30 sn sürmedi iyi bebek dedi sadece başka ne ilaç ne vitamin tansiyonuma bile bakılmadı
Yldzzzz Evet Ali bey çok iyi bir doktor gerçekten ve akşam çalışıyor.Senem hanım ve selda hanım da cok iyidir.
Goktugc Yldzzzz senem hanıma ve Selda hanıma randevu almak çok zormuş sanırım peki hastaneden memnun musunuz her anlamda
Goktugc cansualisa Hastaneden memnunmuydunuz peki bide doğum zamanı odalar tek kişilik dimi eşi alıyorlardır umarım
cansualisa Goktugc evet çok tek kısılık oda evet hayır eş giremiyor. Ama yine konuşursun Selda hanımla
Aslihanfs Ali hocada yaptım ilk doğumumu canım benim ayağına taş değmesin harika bir doktor. Taşındığım için ikinci bebeğimde devam edemiyorum ama aklım hep ali hocada 💕
Gizooshi Benim ilk doğumum da orda oldu Selda hanım yaptı doğumumu eşim de girdi doğuma 2019 yılında tabi şimdi değişti mi bilemiyorum odam da tek kişilikti şu an uzak olmasa 2. Yi de orda doğururdum
12445 Ben 38+5 haftalık ilk günden beri Ali hocaya gidiyorum bebek dönmediği için Perşembe sezeryanla alalım dedi hoca açıkçası ben memnunum hiç panik yaptırmayan aksine rahatlatan stres yaptırmayan iyi bir doktor tavsiye ederim
Goktugc 12445 doğum fiyatı hakkında bilginiz var mı peki normal doğum sezeryan ve zorunlu sezeryan hakkında