Duyulurum 2prensesannesiiii normal kan grubuna bakılmış ama neden delik deşik oldunuz ki? Bir kerede alamadılar mı tüm kanları?
2prensesannesiiii elvinimmm e ben söyledim zaten sorduklarında sistemde de var offf 💆🏼♀️ Delik deşik oldum yemin ediyorum ya 🥴 boşuna yapmışlar bende kan uyşmazlığına bakıldı sandım teşekkür ederim 🙏🏻
MerveO25 2prensesannesiiii kan uyuşmazlığınıza bakılmış. Bir testinizin sonucu daha çıkacak indirekt coobms adında onada bakar mısınız var mı diye?
2prensesannesiiii Duyulurum ya ben acilden çıkmıyorum organım hasar gördü saframda çamurlaşma var ve sürekli serum yiyorum kan alıyorlar falan mahfoldu kollarım tecrübesiz insana denk düşünce de damar yolunu bulamıyor diğer kolumu deniyor 🥲
Duyulurum 2prensesannesiiii ya çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Evet tecrübeli olan anında buluyor
2prensesannesiiii Cey-cey bugün ebeye sordum dedim bana kan uyuşmazlığı testi mi yapmışlar dedi niye öyle bişey olsun ki sen pozitifsin eşin pozitif uyuşmazlık olmaz eşin negatif olsa bile bişey olmaz senin pozitif olman yeterli dedi 🙏🏻