Paramedik16 Mercimekminik ben doğurdum canım 28+5 te özgür hoca yaptırdı doğumumu şimdi çocuk doktoruyla beraber bebeklerimi takip ediyorlar 1-1.5 ay küvezde olucakar
Mercimekminik denizarenmom renkli ultrason fiyatını soracaktım ilk gebeliğimde ona gitmiştim fakat şu anki gebeliğimde istanbuldayım yine ona gitsem acaba ücreti ne diye soracaktım 😃
Papiiii Sevvl canim nasilsin?Rica etsem benimde son postuma yorum yapa bilirmisin detayliya girmia cikmis birisi olarak?
Boncukveannsi Sevvl ben Liv hospitalda almıştım Canım benim çok net ve çok güzel, gerçekten bayıldım diğer hastaneler net göstermiyor yüzünü bulanık gözüküyor ama livin ultrasonu farklı aklında bulunsun 🥰
Mercimekminik Paramedik16 bi an önce sağlıklarına kavuşsunlar inşallah 🤲🏻 ulaşamıyorum ulaşsam da renkli ultrason fiyatını öğrenenemedim 21 haftalık renkli ultrason fiyatını
Paramedik16 Mercimekminik amin canım inşallah aslında hemen açıyorlar ama ben sabahları bebekler için arıyorum akşamları da ziyarete gidiyoruz fiyat olarak bilgim yok açıkçası özel sağlık sigortası olduğu için hiç ücret ödemedim