Tanembebek5 Ama karnımın biraz daha çıkması ve mide yanmam dışında bir sey yok acaba iyi mi diye kuruntu yapıyorum kendi kendime 🥴 hareket falan hissedilmez değil mi bu haftalarda 😅
Tubatgn Tanembebek5 Ben 16’da hissettim ilk hareketi. Herkeste farkı canım. Vücut kas yapısına göre değişiyor. 22-24’e kadar çok normal sayılıyor bu durum.
hilalmami Tanembebek5 ben 16 dan sonra hissetmeye başladım seninde yakındır zayıfda değilim ilk gebeliğim şuan 27. Haftaya yaklaştık artık baya baya tepiniyo 😀
myl Tanembebek5 Daha cok erken genelde 18-19 olunca zayf anneler hissedebiliyormuş ben biraz kiloluyum 20 haftalıkken hissettim 21 oldum hala net degil
Tanembebek5 Tubatgn ben de 16 yı gectim ilk genibeliğim ve zayıf değilim valla 73 le hamile kaldım boy 168 😁 kiloda aldım çocuk tekmelese ancak hissederim herhalde 😂😂😂
Mhtpflz Tubatgn neyse benim gibi olan birini buldum ben hissettim dün 16+2 deyim doktor dedi çok hareketli diye kiloluda deeğilim sanırım o yüzden erken hissettik
Tubatgn Mhtpflz 16 normal bir hafta zaten canım. 11-12 biraz erken ama 16’da hisseden çok kişi var. Ben ince ve uzun boylu biriyim şu an ki hareketlerini bile çok sert hissediyorum.
Tanembebek5 Mhtpflz benimde erkek ama dediğim gibii kiloyla alakalıysa benim birwz daha beklemem lazım 😂
hilalmami Tanembebek5 ilk böyle sanki gıdıklama gibi farklı bir şey anlıyosun yani bebek oldugunu. Şimdi baya baya vuruyo sanki içerde parti yapıyo gibi 😀 bazen acıtıyo bile
Mhtpflz Tanembebek5 canım eğer sürekli hareket halindeyse hissedemezsin ben hep yattığım için hissettim oda 5 saniye bile sürmedi yani çok kısaydı