Esracim Ya bugün bı gariplik var bende anlamadım. Son 24 günüm var salı günü kontrol olcam demin makatima ve alt kısma baskı hissettim doğuruyor gibiydim. Ama nişan ve su gelmesi yok. Böyle hiç bişi olmadan sanciyla haldir haldir giden var mı doğuma.
kymkkymk2106 Esracim valla kuzu ben daha doğurmadm ama misal yengem de iki doğum yaptı ikisinde de ne nişan ne su sancıyla gitti o doğuma açılması vardı tam doğm sırasında suyu patladı doğum yaptı oluyomuş sanırım öyle🤗
Dodoveannesi Esracim bende 1 aydır öyle. Ara ara baskılar. sanki doğuracakmışım gibi. Kaç kez doktora gittim yalancı sancı çıktı.
Sesa Tabi ki benim başıma gelmedi ama çokça duydum illa nisan ya da su gelecek diye birşey yok sancı da bir belirti zaten
YsmnNuh Ben daha önce iki doğum yaptım ikisinde de ne kanama ne su geldi sancılarım sıklaştı gittim normal yaptım 😀 takip edin kendinizi bence. Bunda nasıl olacam bende merak ediyorum
Esracim YsmnNuh bu dediğim sancı mi oluyor tatlım yani baskı hissetmem 😐 bazen bebekte sertleşiyor. Eşime dedim doguruyorum galiba suratıma bakıyor ne yapacağını şaşırdı .Başından beri güya soğuk kanlı olduğunu diyordu😁 o da korktu
Esracim Dodoveannesi çok afedersiniz gazim var sandım. O baskı geçince baktım gaz maz değil hiç bişi yok. Ayy yalancı sancı bu mu oluyor 😳 ben böyle ağrı acı dayanılmaz bişi sanıyordum.
Aybukealtintas Esracim Benim annem 2 doğumunda da ne nişan ne su gelmesi yaşamış sancıyla gitmiş doğurmus
Dodoveannesi Esracim bilemiyorum belki herkeste başka oluyor acısı 😊 ama bende pek dayanılmayacak gibi değil. Gelip gidiyor zaten. Karın sertleşiyor birazda
Zuleyhakaan Esracim ben hiç bişey yokken doğuma gittim. Nişanda gelmedi suyumuda ebe doğumhaneye gitmede patlatmıştı.
Zeliha66 Esracim ben sancıyla gittim 2cm acılmam vardı normal doguma uygun olmadigim için sezeryanla dogum yaptım. Adet sancısı gibiydi sancılarım