Meliateach Kızlar maddiyat onemli degil en iyi gelen en güzel gümüş kapak markası hangisi ve bu gümüş kapak hakkında beni aydınlatrmısınız nezaman kullnlmaya baslanmalı nasil kullanlmali ne işe yarar?
bademli_puding Meliateach bende bekliyim burda 999 ayar gümüş kapak aldım ama ne zaman kullanmalıyım nasıl kullanmalıyım bilmiyorum
2022bebeki Meliateach Gümüşün yara iyilestirici gücü aslında bir nevi bu yüzden kullanılıyor alirken 999 ayar saf gümüş olmasina dikkat edin. Doguma 1-2 hafta kullanmamiz gerekiyormus
elmaliiturtaa Meliateach ben e bebekten aldım doğum yaptığım gün taktım bebeğim 3 aylık hala kullanıyorum hiç yara problemi yaşamadım çok şükür
1erkekkannesiiii Meliateach ebebekten aldım doğuma çok az kala günde 1 saat kremsiz şekilde takın. Doğum sonrasında da her emzirmeden sonra hafif krem sürüp takıp emzirme aralarında. İlk kullanmadan önce kaynatmayı unutmayın.
1erkekkannesiiii Asiiilmom evet canım ilk kutuyu açınca sıcak suda kaynat biraz meme ucuna sürceksin sonuçta temiz olsun kullanım kılavuzunda da öyle yazıyordu