Reyyosmom Hanımlar testte böyle silik görüp hamile olan var mı aranızda? https://mutluresim.com/image/84e8cf7e-c5ed-4e4b-bc65-016465a0ff2f.JL5zH
Elifgoktug1 Reyyosmom benim 2. Bebisimde de böyle silikti 2 3 gün sonra tekrarladım daha koyulastı direk çıktıysa yüksek ihtimalle gebelik vardır
melikeyldz_05 Reyyosmom Canım 0-5 arası negatif 5 üstü pozitif sayılıyor Ama 2 gün arayla kan ver diolar
Mugeliya Reyyosmom tabi 11+2 reglime 1 gun kala hayalet cizgiydi ama ilk 5 dkkada cikti 10 dkkadan sonrasi kuruma cizgisi olabiliyor
Mugeliya Reyyosmom benim bir gun kala boyleydi istersen bi iki gun daha bekle sabah idrarinla tekrarla testi cikarsa kan ver suan cikar mi bilemedim
Ozlem_K38 Reyyosmom Merhaba kuzum bende test yaptığımda böyle silik çıkmıştı adetime 1 gün vardı. Gece yapmıştım testi, gündüz kan verdim. Beta 23.9 du. 13 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim. İnşallah sende hamilesindir Allahım gönlüne göre versin 🌸
Reyyosmom Ozlem_K38 merhaba maşallah allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin inşallah 🥰 darısı bana dualarınızı bekliyorum 💖💖💖
Sena00 Reyyosmom regl günü yaptım canım aynı seninki gibi çıkmıştı şuan 7 haftalık olduk hayırlı olsun 🤗
Reyyosmom Sena00 yaaa çook sevindim bu beni çok umutlandırdı inşallah darısı bana dualarınızı bekliyorum 🥰🥰🥰💜🙏🏻