Linaaa35 25 haftalık hamileyim ama niye bu kadar çatlak oluştu anlamadım bi anda çok büyüdü ve kaşımaktan yoruldum artık ne kullanmalıyım sizce badem yağı önerdi çevremdekiler
hayalperest2310 Linaaa35 kaşıma canım kaşıdıkça daha çok artacaktır çatlayacağı varsa zaten çatlar krem de etki etmez rahatlatır belki
gizgizz Linaaa35 benim karnımda bi dönem dehşet kaşıntı oldu parçalamak istiyordum ama direndim çatlar diye kaşımadım sudocrem sürdüm anında kaşıntı hissini aldı ya tesadüf mü oldu cidden işe mi yaradı bilmiyorum ama bi daha kaşınmadı
Isik22 Linaaa35 ben 4.ayımda lierac kullanmaya başladım, malesef bi tek göğüslerime sürmemiştim ne olacak ki diye düşünüp. Hiç bir yerimde çatlak olmadı göğüslerim birden büyüdü ve çatlak oldu 😂 çatlakları gördükten sonra göğüslerime de lierac sürmeye başladım ve ilerlemesini kesti tavsiye ederim
MeltemEA Merhaba badem yağı kıllanma yapıyor,dilersen hindistan cevizi yağı,bio oil ,bebe yağı,lierac kullanabilirsin.Önemli olan kaşımadan nemli tutmak.
Yldzhra Isik22 görümceminde aynı sizin gibi olmuş lierac sadece karına sürmüş karnında hiç çatlak yok göğüsleri çatlak içinde