Nur_ak1 Bugün detaylı ultrason için gittim gerçekten memnun kaldım fiyatı da oldukça makul 400 tl ye yaptırdım arayışta olan varsa öneririm 🌸
1mucize Nur_ak1 bizimde bi kaç haftamız var sanırım 17+2yiz şu an ama arayış içindeyim erken mi bilmiyorum ama bakıyorum Yinede. Rıdvan beye gitmeyi düşünüyorum. doktor , randevu ve ilgilisi hakkında bilgi verir misiniz??
1mucize Birde ben başka yerde takipliyim sadece detaylı ultrason için gidebilir miyim bakarlar mı ki öyle detaylı için randevuyu nasıl alıcaz. Kendi doktorumuz mu yönlendirecek nasıl olucak o kısım tam olarak.
Nur_ak1 1mucize bende komşumun yönlendirmesiyle gittim sorun olmuyor farklı bir doktora gidiyorum. doktorumun yönlendirdiği yer bin küsüre bakıyor
1mucize Nur_ak1 kesinlikle çok ekonomik ve herkes tarafından tavsiye ediliyor en azından burdan okuduğum kadarıyla herkes çok memnun umarım Ocak zamlarından çok etkilenmez. Bu fiyat şu an için oldukça makul hatta bedava gibi bir şey 🤭
1mucize Nur_ak1 çok teşekkür ederim . Peki aradığımızda detaylı ultrason için randevu almak istiyoruz mu dememiz Lazım.