Dcl027 Kızlar Kan pıhtılaşması olanlar beslenmesi nasıl ?yemem gereken yememem gereken besinler var mı ? Ek takviye kullanıyor musunuz kozlar doktorunuzun önerdiği şeyiler ?
arirangg Dcl027 Beslenmekle ilgili hiçbir şey demedi doktor canım. Sadece kan sulandırıcı iğne verdi onu da her gün yapıyorum
mrvsrcn Dcl027 kuzum doktor bana ecopirin diye bir hap verdi onu kullanıyorum gün aşırı gebelik olursa gerekli görürse muhtemelen iğne falan verir
Dcl027 Esma_96 sanırım gebe kalınca kullanacaksın dedi eğer dediğiniz iğne oysa . Ben gebe kalmaya çalışıyorum bu süreçte belki bişeyler fayda sağlar diye sordum canım
Analikonline Dcl027 mimar_anne Esma_96 Kızlar hangi geninizde ne cikmisti acaba bir de iğne ve coraspin mi kullanıyorsunuz sadece tekini mi?
Esma_96 Dcl027 ben hamile olduğunuzu dusunmusdum. Kan icin faydali ilaclar var. Azerbaycanda mesela ben 10 gun kardio magnil kullanmisdim. Doktor onerisiyle tabii ki. En guzeli ice bildiginiz kadar bol su için
SuzanSuzi1 Dcl027 merhaba ben gebe kalmak istediğim zaman doktorum balık yaği tavsiye etmişti ayrıca hergun avakado yedim çok faydası olduğunu söylediler çok şükür 32 haftalığına simdi
Dcl027 Kyy01 genetik test yaptırdım 2 düşüğün peşine . Tıbbi genetik uzmanı ve kadın doğumcum söyledi
mimar_anne Hamile kalmadan önce coraspin kullanıyordum hamile kalınca da coraspin ve iğne kullanmaya başladı yemekle ilgili bir şey demedi normal her zaman yediklerimi yedim
Dcl027 mimar_anne anladım canım genel olarak herkes öyle diyor o zaman öyledir bi sorayım sizlere dedim bildiğiniz bişey vardır diye
mimar_anne Analikonline mthfr genlerimde heterezigot çıktı normalde iğne başlanmayabiliyor ama benim 2 kaybım olduğu için hem coraspin hemde oksapar iğne kullandım coraspini 32. Haftamda bıraktım bugün de son iğnemi yaptım nasipse yarın doğum
Esma_96 Analikonline bende fibrinogen 550 çıkmıştı. Doktorum iğne önerdi. Bildiyim kadariyla da iğnenin etkisi iyi olduğu icin ilaca gerek kalmiyor. Ben yalniz igne kullaniyorum suan.
Analikonline mimar_anne ya çok sevindim saglicakla kavusun benim tek geçim heterozigot biri kullan diyor biri kullanma kafam karıştı. Pai 4g 5g me cikmisti acaba bende o 4g 5g yazıyor Acaba normal yazması mi gerekirdi
Mihrimah18 mimar_anne benimde mfthr genlerm heterezigot hematolog kan sulandırıcıya gerek yok dedi, ama sağ dogumdan sonra 2 düşüğüm var hemde 20 ve 18 haftalık. Siz kaclık oksapar kullandnz acaba?
mimar_anne Analikonline onun hakkında bir bilgim yok canım ama coraspin de yeterli olabilir dediğim gibi benim 2 kaybım vardı diye riske atmadık