Sbl25 Kızlar 34+5 haftalığım son üç gündür falan göbeğim sertleşiyor kasılma gibi gün içinde 7 8 defa oluyor.kasıklarımda batma oluyor ama bebeğin hareketleri normal sizdede oluyor mu.kontrolüme 2 gün var ama huzursuz oldum.
EsraDabakzkal Sbl25 bendede o haftalarda başladı. Onlar hafif kasılmalar. Doktorum normal demişti ama herkesin durumu farklı tabi. Siz isterseniz bi görünün erkenden.
Hmervekara Sbl25 canım bende 34+3 üm aynı şekilde benimde birden sertleşme oluyor ağrı oluyor ve geçiyor benim 2 haftadır böyle ama normal kendini dinle baktın 1 saat içinde çok fazla oluyorsa dr gdersin
Sbl25 [bilinmeyen] Hmervekara teşekkür ederim kızlar hareketleri normal çok şükür. Giderek ağırlaşıyoruz Allah yardımcımız olsun.
Papatyali Bende 34+5 im kasılmalar sertleşmeler ve sancı sıklaştı iki üç gündür yarın dr soracağım sende dr sor bence 🤭
Papatyali Sbl25 ya ben dr sordum normal dedi zaten nst giren sancı çıktı çok değil ama erken Doğum olabilir o yüzden senin sertleşmelerin sıklığı dedi. Sizin durum ne bilemem de ile görüş bence bizim erken Doğum riskimiz çıktı 🤭❤️
Bhrbhr Bu sertleşmeyi merak ediyorum ben 23. Haftamdayım ve bazen karnım taş gibi oluyor gerginlikde hissediyorum bu iyi birşey değilmi