HD1- Yagmurrr98 Tabi bu bizim bildiğimiz yetişkin insanlar gibi bir üşüme söz konusu olamaz. Onları rahatsız eden bir üşüme. Mesela sancı, veya anneden kaynaklı üşütme sonucu bebek birçok şekilde rahatsız olur mesela. Bu bebeklere yeter bile
SutlacimiYedimmiBen Yagmurrr98 usumez amniyon sivisi bebegin vucudunun isisini koruyor. Ama soyle bir yazi okumuştum anne son 3 ayda yani 3.trimestrda buyuk bir sogukalginligi zatürre bronsit gecirdiyse o bebegide etkiliyor
Nur_089 Tövbe tövbe bu gün 2ci böyle post biride yazmış ki dişim kırıldı azıcık bebegime zararı olur mu🤦🏻♀️🙃 kızlar bu postları acarken düşünüyor musunuz hic?
Mello29 Yagmurrr98 Hahaha benim annem de arada bluzumu acip karnimi oksayinca bebek üsüyor diyor 😂😂😂 ben de iyi iyi soguga alıssin simdiden bagısıklık kazansın diyorum
A_syma Yagmurrr98 Ilk dogumumda kış günu dondurma aseriyodum 😂 cocugu bronsit edeceksin diyorlardi 😂😂
Prenses34_annesi Yagmurrr98 7 kat derinin altında üşümesi imkansız canım hem o içinde bulunduğu şey herşeye karşı koruyor o sıcaklığı ona veriyor yeteri kadarıyla 🥰
Alparslaninannesii Yagmurrr98 öyle bir kaynana bendede vardı yeni doğum yaptım ondan önce yazın evin içinde beli açık olurdum bebek üşür belini kapat derdi deli olurdum bende o üşümez derdim inadina öyle gezerdim tam bir sınır
1erkekkannesiiii Yagmurrr98 bebeğin içinde durduğu amniyon sıvısı hem sıcaktan hem soğuktan hem sesten her şeyden korur 🌸 cahil insanlara kulak asıp canınızı sıkmayın canım bir şey olmaz eski insanlar biraz geri kafalı maalesef