Anneler merhaba oğlum 5 aydır benimle ve yatarak ve emerek uyuyor artık 9,5 aylık oldu beşiğine yatmasını istiyorum dün kurup yatağımızın yanına koyduk anne yanı olabiliyor dün gece uykusuyla başladım yatırmaya oturarak emzirip uyuyunca koydum her seferinde uyandı tabiki sabaha kadar hatta öğlene kadar böyle sürdü sabah bir ara yanıma alıp uyuduk bayılacaktım artık ama kararlıyım uyansada ısrarla alıp uyutup geri koyacağım ne zamana alışır bu süreçten geçenler illa ki vardır tecrübelerinizi paylaşır mısınız çok yorucu bir durum 😢

Binlerce kişinin olduğu yerde neden kimse cevap vermez

Ozlem2206 ben daha yeni gördüm. Henüz doğum yapmadım. Ama kızımda hiç yanımda yatırmamıştım. En başından beri beşikte yattı. Hatta 6 aylıkken odamızıda ayırdık. İlk etapta o gün giydiğim tişörtü yanına koyuyordum. Belki öyle birşey deneyebilirsiniz. O zaman uyanmıyordu.

Canım sürekli memede birlikte mi uyudunuz?
    Benim bebeğim 3 aylık. En başından beri emzirerek uyutur beşiğine koyardım, çok direnirse ayağımda sallayıp koyardım beşiğinde yatıyor gece hep.

Ozlem2206 benim kızımda öyleydi.😄annem ben daha doğum yapmadan beşik alma belki yatmaz deyip durdu bende almadım oda yapacağız ilerleyen zamanda diye kuzenimden sepet beşik ve park yatak aldım. Kızım sepet beşikte yatmadı. Dediğin gibi koyunca uyanıyordu. Yanıma alıp emzirince uyuyordu. Bende baktım olmuyor serdim yere yer yatağını mis gibi uyudu beşikleri de geri gönderdim. Annem yine haklı çıktı 😄içine doğdu demekki. Şimdi 2. Gebeliğim beşik almayacağım zaten yer yatağı hazır biraz büyüyünce de bazasına geçecek inşallah 🤣