Gule_123_123 Kızlar 7+2 haftalık gebeyim doktorum bugün devit3 vitamini yazdı aranızda kullanan var mı ve nasıl kullanıyorsunuz
beyzacmvrc Gule_123_123 kullanıyorum en baştan beri benim aşırı düşüktü d vitaminim. Suya karıştırıyorsun veya ekmeğe döküp yiyosun ama suya karıştırma hem içimi daha zor hemde bardakta kaliyo cogu. Bir lokma ekmeğe dök ye. Hem tadını da almazsın miden hassassa
Pinkgold Gule_123_123 23+5 haftalık hamileyim hala kullanıyorum ekmeğe damlatıyorum 9 damlaydı önceden doktoruma söyledim bana fazla geliyor diye 3 damlaya düşürdük akşam yemekten sonra kullanıyorum hiçbir zararı yok 😇
nutellaningizlitarifiyim Gule_123_123 Günde 3 damla hamileliğimin başından beri dilime damlatıyorum ekmek kullanmıyorum tadı kötü değil bence arkasına su içiyorum
Eylemmmm Gule_123_123 bende en basından beri kullanıyorum 6 ayım bitiyor devam hala, öğlen yemekte ilk çorba kaşıgına 5 damla damlatıyorum
umena Ben dört damla kullanıyorum 150.000 olanından, ilk zamanlar suya damlatıyordum artık direkt dilime damlatıyorum 🥲