-Miracle- Kızlar 28. Haftalık hamileyim bebiş hep sol da ve hep aynı yerde hareket edip vuruyor artık sol tarafımın orası sızlıyor gibi çürüdü de diyebilirim 😂😂çok nadir sağ çok nadir göbek hızasında geneli hep sol ve hep aynı yer normal mi sizde de oluyormu
didimom -Miracle- benim de öyle en başından itibaren sağ tarafı sevdi ve sadece o tarafta duruyor 32 olduk yine sağda 😄 kaburgamın üzerinde kafası duruyor 🤦🏻♀️
Sellmaseellma -Miracle- bende 25 haftadayım aynı valla sol tarafta sağa geçtiği çok az oluyor pıt pıt vuruyo gün içinde 😂😂
Brck0303 -Miracle- bnde de aynı ama bu hafta hep çok aşağıda hissediyorum doktor bile yüzünü göremedi çok aşağıda sürekli yat dedi düşük tehlikem falan var diye bebek kanala girebilir dedi hep rahîm de hissediyorum
-Miracle- didimom senin de sağ tarafın çöküşte o zaman😂 bide artık hareketleri tekmeleri sertleşti ki canım nasıl acıyor yani hep aynı yer de olmaları da garip sürekli yer değiştirir diyor doktorum ama hep sol hep aynı yer bilemedim 🤷♀️ 😂
-Miracle- Sellmaseellma o zaman senin ki de hep sol da olacak desene bir süre sonra ora sızlıyor hep aynı yer hergün aynı taraf 😂😂
didimom -Miracle- ben canımı acıtınca pışpışlar gibi vuruyorum gidiyor oradan. Karakter meselesi gibi geliyor alışkanlıklarından vazgeçemiyor sanki 😁 eşim de böyledir mevcut konumunu değiştirmeyi sevmez ona çekmiş diyorum 🤣
-Miracle- Brck0303 geçmiş olsun canım kaç haftalık 27 den sonra bebek doğum pozisyonuna geçebilirmiş doktorum öyle demişti kendini hazırlıyor doğuma ama 34 kadar da değiştirebilir demişti bol bol dinlen ayaklarının altına yastık koy kaldır canım
-Miracle- didimom hahahaha 😂😂😂güldürdün kız beni olabilir 😂😂😂bende söyle hafifçe pışpışlıyorum ama duracağına artıyor inatla 😂sanırım inatlıgı ben bana da bişey yapma dersen inatla yaparım kızımda bana çekiyor sanırım 🤭😂
-Miracle- Brck0303 dikkat et canım bol bol dinlen ama öyle diyip te 39 40 haftalığa gelenleri cok duydum insallah seninki de öyle olur 🙏🏻