guzelanne01_ KIZLAR HAFTAYA KONTROLÜM VAR CİNSİYETİ ÖĞRENEN OLDUMU 12 haftada Ve 2 li Test yaptıracaz sizler yaptıracakmısınız ,Karnınız çıktımı nasıl geçiyor
123esr_ guzelanne01_ 12.haftamda muaneye gittiğimde tahminimce erkek fakat erken olduğundan emin değilim dedi doktorum .
123esr_ guzelanne01_ göbeğim hiç yoktu çok az bir göbüşüm var ikili testi yaptıracagım devlet hastanesinde
Betul11 guzelanne01_ geçen hafta gittim ama cinsiyet tahmininde bulunmadı ikili test yaptırmayı düşünmüyorum 11 haftalığım
Hadya guzelanne01_ 12.haftada cinsiyeti net olarak ogrenmistik,sonrada degismedi.2 li ve 4 lu test yaptirmistim ben.Son olarak 12.haftada hic karnim cikmamisti benim,5.ay itibariyle yavastan cikmaya basladi😊
guzelanne01_ 123esr_ ben özele gidiyorum canım özelde yaptıracam Benim iç karnım çok dar kızımdada erken çıktı şimdide erken çıktı
Dilaraanl 123esr_ yaa benimde göbüsüm varr cıkmadı heralde daha bilmiyoruuum😂 ikili test yaptırdık sonucu bekliyorz bzde
123esr_ guzelanne01_ 12+4 haftalığız ben de yaptıracagım bu hafta inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız bebeklerimize kavuşuruz ❤️
guzelanne01_ 123esr_ ayy inşallah canım Bütün anneler hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşallah🤲🏻
guzelanne01_ Hadya maşallah canım inşallah bende öğrenirim haftaya ,Kızımda 12 yıl önce doğum yaptım 14 15 haftada öğrenmiştim şimdi gelişmiş galiba 12 de öğreniliyor
yanlisanlamaama guzelanne01_ bugün ikili test yaptırdım bir sorun çıkmadı çok şükür 🌸🙏🏻 karnım çıktı ama pantolonlarıma girebiliyorum yine de, ben gazdan olduğunu düşünüyorum 😂
guzelanne01_ yanlisanlamaama iç karnın darsa çıkması normal kızımda karnım dümdüzdü 45 kiloydum zaten 3 ayda karnım çıktı doktora sordum iç karnın dar dedi bu yüzdendir dedi şimdide aynı ama bende kıyafetlerimi giyebiliyorum🙈Sonucu hemen aldınmı canım verdiğin gibi cinsiyetide öğrendinmi
Elaleylaesat yanlisanlamaama Sorun olup olmadığını usgden mi bakip söylüyor doktor benimde yarın korkuyorum biraz alttan mi muayene etti birde şimdiden teşekkür ederin
yanlisanlamaama guzelanne01_ 50 kiloyum galiba o yüzden ama sanki bebek değil de şişlik varmış gibi tüp bebekle oldu benimki hormonlar da şişiriyor bizde. Kan sonuçlarım çıkmadı ama doktor ultrasona göre ölçümler iyi büyük ihtimalle risk çıkmayacağını düşünüyorum dedi kesin sonuç kan testinden sonra belilenecek. Büyük ihtimalle kızmış 🥰 kız istiyorduk zaten çok şükür 🥹 Allah sağlıklı sıhhatli nasip etsin inşallah hepimizinkini
Tugba54_ 11+3 de bende yaptırmıştım temiz çıkmıştı çok şükür ve karnım yoktu🤭doktor erkek gibi demişti 16 da kesinleşti oğlumuz olucak nasipse 💙
guzelanne01_ Tugba54_ bende hayırlı sonuçlAr alırım inşallah ama 12 hafta sonrası oluyor sizde erken yaptırmış olmuyormusun
Tugba54_ guzelanne01_ inşallah canım bilmiyorum ki bana 11. Haftada gel demişti hem ense kalınlığı için hemde ikili test için