Sabah aç karnına 6-8 adet gün kurusu kayısı üzerine 2 büyük bardak su içebilirsiniz. gün kurusu kayısıları geceden suyun içine koyup sabah önce o bardağın içindeki suyu yudum yudum içip üzerine bardaktaki kayısıları yiyip üzerine bir büyük bardak su da içebilirsiniz.Suyu yavaş içmek önemli ılık su olabilir. Bu kayısı olayından en az 15-20dk sonra kahvaltı yapmak gerekiyor. Bir de aç karnına ılık hatta sıcağa yakın yulaf lapası yemek. 4 silme yemek kaşığı yulaf lapası+200ml süt ile ocakta kısık ateşte lapa haline getrip, ocaktan alınca içine de az bal koyup tüketebilirsiniz. Önemli olan nokta bunları açken yemek. gün içinde yenen kayısı vs hemen bir işe yaramıyor 😔 günlük olarak bulduğum çözümler bunlar benim onun dışında beslenmenize lifli gıdalar eklerseniz bir düzene giriyor. Zeytinyağlı pırasa,zeytinyağlı ıspanak, roka tüketmek de işe yarıyor. Her gluten tükettiğimde sürekli kabızlık çekmekten artık müsil uzmanı oldum 🥹🥹 Doktorum ilaç vermek özellikle istemedi ben sorduğumda, ilaç verirsem bağırsakların ona alışır, onsuz çıkamazsın doğal yollarla çözüm bulmaya çalış dedi.