A_syma ya bilmiyorum ki tanımıyorum kim o diyorum cvb yok kim o diyorum cvb yok sonra kapı ucundan açtım çarşaflı bir kadın efendim dedim kapıyı açsana falan demeye başladı ittrdi kapattım bnde pencereden ne istiyorsun dedim kapiyi açsana nasıl insansın falandedi bnde bir isteğin varsa söyle yoksa çık git polisi arıyorum dedim nasıl insansın insan bir bakar şöyle böyle diyor. Ama ne istediğini falan demiyor sonra çık git polisi arıyorum dedim insanlık kalmamış dedi evt bnde yok tanimiyorm seni niye kapı açım dedim ama çarşaflı biri yüzü gözü kapalı adını soruyorm demiyor dış kapıya gitti geri geldi aç hele kapıyı sen yeni gelinsin herhalde bilmezsin bir su ver dedi sular kesik su yok dedim git dedim bağırdım koşarak gitti
Komşu geldi kız bağırdın doğuruyor musun diye yok abla dedim böyle böyle oldu kadın eşarp bile almadan koşmuş yanıma açma açma öylesine cvb bile verme yukarı mahallede gelinin birini korkutmuslar kız hastanede yatıyor bebeği düşüyormuş az daha dedi gelini bayıltıp evde ne var ne yok almışlar kapı ucunu açsan bayiltir eder hazır bebeğe bişey olur öyle bişey olursa bı daha beni ara dedi Allah’tan acmamisim