Mine34 Kızlar ilaçlarımı hiç aksatmiyorum ama her ay sonuçlarıma göre troidim yükseliyor normalde inmesi gerekiyor eşim sonuçlarımi almaya gitti doktor yükselmiş demiş bebekte zeka geriliği yapıyormuş ilacı boşuna mı kullaniyom
gokce66 Mine34 aç karnına olmalı mutlaka yemekle arasında yarım saat olmalı mutlakaaa. Ayrıca dozunu yükseltebilir doktorunuz . Ben 150 ml ile 25 ml arasında değişerek kullandm hep
Kbr Mine34 ben troid hastasıyım yine de etkisi var mı bilmem ama demır ılacıyla tüketmeyın tükettikten snra yarım sa birsey yemeyin, gbebek büyüdükçe ilaç dozu artıyor
KumsAlyaa Mine34 Ben hamilelikten öncede kullanıyordum hala kullanıyorum 75 di değerim yükselince 100 e çıkardı doktor ve kesinlikle kahvaltıdan yarım saat önce iç bu ilaçla vitamin ilaçlarını birlikte asla kullanma emilimi düşüyor dedi tiroit ilacından 4 saat sonra diğer ilaçlarını iç dedi
Hadya Mine34 Canim ben de duzenli ve olmasi gerektigi gibi kullanmama ragmen tsh yuksek cikiyo,hamilelik haftasi ilerledikce bu durumun yasanmasi normal dedi doktorum.Ilaclara ve rutin kan testlerine devam,sonucta onlemimizi aliyoruz.
Mine34 gokce66 aç karna kullanıyorum bide demir ilacım var ikisini aynı anda kullandığım için mı etki yapmıyor acaba kafamda deli sorular keşke sonuçlarımi almaya ben gitseydim ya
Babytwo2 Mine34 ikisini aynı anda kullanmayın tabiki . Doktorum uyarmadı beni de ama Demir ilacı yanında hiçbir şeyle kullanılmıyor o yüzden tiroidle ikisinin arasına da yarım saat koydum
Mervetnl Mine34 bende demir hapıyla aynı anda içiyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım. Dozu az geliyor olabilir belki
Didem-Gokkaya1 Mine34 ilacı kullanım şeklimiz nasıl sabah kahvaltıdan ne zmaan önce içiyorsunuz demir ilacıyla birlikte mi içiyorsunuz?
Ftma4646 Babytwo2 arkadaşlar tiroid ilacı içtikten sonra 5 saat boyunca başka ilaç kullanılmaması gerek.bende bir aydır kullanmaya başladım.doktorum tekrarlayarak defalarca söyledi.troid ilacını kullandıktan sonra 5 saat boyunca başka ilaç kullanılmaz diye o kadar çok tekrarladıki doktorum.
Mine34 Babytwo2 bilmiyorum ki eşim sonuçlarımi almaya gitti o da sistem üzeri bakmışlar e nabız a giriş yapamıyorum da hiç
CndnYtm Mine34 ben tiroid ilacını sabah kahvaltıdan yarım saat önce, demir ilacını akşam yemeğinden 2 saat sonra alıyorum.
Babytwo2 Mine34 korkmayın az da gelse müdahale edilmiş hamileliğin sonuna kadar böyle gitse bilmeseniz o zaman sıkıntı olurdu Allah’ın iZniyle birşey olmaz içinizi rahat tutun birçok hamilede oluyor düzelmesi zaman alabiliyor . Bir de şey demişti doktorum diye hatırlıyorum bu t3 ve t4 değerleri de önemliymiş bir sürü parametre var bi tsh yüksek diye olmaz öylr internetten okuyunca inşam çok korkuyo sizi çok iyi anlıyorum bende dünden beri kullandığım vitaminler ile ilgili araştırma içindeyim kafayı yiyecek gibi oluyorum fazla almış olabilirim burdaki yazanlara göre bazılarını ve bnm fazla aldıklarım da bebeğe toksik etki yapıyormuş beyne direk . Bunu niye anlatıyorum nu korkular insanı yiyip bitiriyor ama herşey Allah’ın elinde dua edin bol bol
Mine34 Babytwo2 ilk çocukta oluyor böyle takıntılar sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah
Hadya Mine34 İste benimde oyle,dun itibariyle 200 luk ilac kullanmaya basladim hatta dusmedigi icin.Ama hem endokrin doktoru hem de kadin dogum doktorunun kontrolunde oldugum icin biraz da olsa icim rahat.Saglikla gelsinler insallah🙏
Babytwo2 Ftma4646 yaa , ben kahvaltıdan önce tiroid ilacını kahvaltıdan sonra da diğerlerini içiyordum . Demir ilacını da aç içiyorum onu da tiroid ilacından en az yarım saat sonra . Tiroid değerlerim düştü ama ilaç etki etti ?
Ftma4646 Babytwo2 valla doktorun bana dediği bu .ben bu şekilde kullanıyorum 5 saat başka ilaç almıyorum.benimde değerlerim düştü.tsh 7.19 dan 2.06 ya düştü 2 hafta içinde.levotiron 75 mg ile başladım yarın kontrol ve değerlerime bakilacak . bakalım aynı duruyor mu