mavininhertonuu Kurşun mu döktürelim hocaya mı gidelim, toplu duaya mı girelim arkadaşlar üstümüzde ne var biri başı çeksin herkes patır patır doğursun bu ne yolumuz kapandı ne yaptık da böyle olduk 😅😅😅
Ezonunannesi16 mavininhertonuu ay çok doğru valla toplu kurşun dokturelim ya 😂😂😂 39+6 hala gelen giden yok 😂
emirtosveannesi mavininhertonuu artk bu konuya Bi el atilmasi gerekiyor kim tarafından bilmiyorum ama biseyler yapmak lazım yani bu böyle olmayacak 🤣 içimiz sisti ay
mavininhertonuu Ebruliya Aynen çok uzattılar bu konuyu 😅 kayınvalidem aradı az önce, yarın doğurma işim var diyo doğsa işe falan bakmıcam yeterki doğsun sağlıkla 😂😂😂
Ebruliya mavininhertonuu benim kayınvalidem de aradı az önce yarın geliyorum bilezik aldım yüz görümünü görünce belki çıkmaya karar verir diyo. Babanneden bilezik geliyo kızıma 🌺
mavininhertonuu emirtosveannesi Normalde spor yapan doğuruyor activating labor yapan doğuruyo bunlara o da yaramıyo, bizim halimiz kalmadı doğurmaya çalışmaktan onların keyifleri yerinde 😅😅 bütün seçenekleri tükettiler bebelerr
emirtosveannesi mavininhertonuu tasiyamiyom artık karnım gerçekten fena yırtılmaya başladı son zamanlarda da kasiniyorda ne olcak blmiyorum