Sedahatun Merhaba sevgili anneler, moralim çok bozuk. Geçen hafta Cumartesi hafif kanamam olduğu için hastaneye gitmiştim serum ve iğne + sabah akşam progesteron ile bir hafta boyunca gelmedi. Dün sabah yine akıntıyla birlikte kanama oldu ama ası bu sabah direk parça geldi. Hemen hastaneye gittik Bebeğin kalp atışını duyduk. Doktor tekrar iğne verdi ve bir hafta rapor verdi 😢 ayrıca son adet tarihime göre 7. Haftam bitti ama ultrasonda 6+4 görünüyor. Acaba bebeğim ile ilgili bir sıkıntı mı var? Yarın tekrar kendi doktoruma gidip muayene olacağım...
Minikjelibonum Sedahatun bebeğinle ilgili bi sıkıntı yoktur bence canım geç döllenme olmuştur benimde öyle bende 7. Haftamdan beri kanama geçirdm 14. Haftadayım hala yatıyorum düşük riskim var kesemde kanama var
Sedahatun Minikjelibonum inşallah bebişini sağlıkla kucağına alırsın... çalışmıyor olsam yatardım ama doktor bir hafta rapor verdi inşallah bir hafta sonra geçer...
Mdnemrdmr Bebek gelişimi 3 hafta önden ve 3 hafta sonradan gelmesini bile normal kabul ediyoruz demişti doktorum öncelikle onu kafanıza takmayın benim de gerideydi birkaç hafta sonra normale yetişti. Yarın doktorunuzla görüşün detaylı bilgi alın içiniz rahatlasın. Ben de 5 gün önce yoğun kanama ve kasık ağrısıyla doktora gittim iğne serum ilaçla kanama anca bikaç günde durdu şimdi bol istirahat ve progestam önerdi doktorum. Sadece sakin olun doktorunuzla görüşün ve bol dua edin. Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah 🙇