ayten9 8 haftalık gebeyim 5.haftadan beri kusmalarım çok fazlaydı ama bu hafta hafifledi sanki doktor kont haftaya böyle olan var mı ters bişey mi olmuştur
Kuzuletta ayten9 Ben de 8+6 haftamdayım, diğer haftalara göre baya bir hafifledi fakat şu iki gündür yine nüksetti. Çok zorluyor. Umarım sizinde böyle olmaz
68383729 ayten9 ben ilk oğlumda 9 ay kustum şuan hamileyim daha hiç hamilelik belirtim yok 10 hafta oldu herhalde bı rahat heçecek
Tugce-D Benimde hiç bulantım olmuyor yanı cok nasır 8 haftadayım kasık agrısı harıc belırtı yok bence senınkı normal canım gecıyor olabılır
Asgzmm Tugce-D bende 8 haftalık hamileyim benimde hiç mide bulantım yok Kasık ağrısı dışında normal mi acaba bu
Ebru_28 Benimde 2 gun var 8 haftalık olmama bugün çok şiddetli Kasık agrisi ile doktora gittim Allah’a sukur bir sıkıntı yol ikiz gebelik bende kusma ara sıra oluyor genelde mide yanması var
Fatnur38 Ebru_28 Canm mide yanma nasil oluyo böyle ağzında acı tat burda mideden boğaza gelen yanma hissi mi
Ebru_28 Fatnur38 aynen öyle o yüzden birseu yiyemiyorum gaviscon diye bi şurup verdi doktorum bakalım kullanmaya başlarım bugün
Fatnur38 Ebru_28 gece beni uyutmasi hiç yaşamadım daha önce teşekkür ederim Canm ozaman benmde mide yanmam var
Ebru_28 Fatnur38 doktorunla görüş bence direk al diyor Zaten dayanılacak gibi değil 1 haftada 2 kilo verdim hicbirsey yiyemiyorum ağzım hep acı 😣
Fatnur38 Ebru_28 yarın kalp atışı için gidicem Canm ozaman sorcam daha çok yeniyiz biz öyle çok olmuyo dün ilk kez oldu ama insan korkuyor ilk olunca da