Oznurtopal Hep görüyorum burada ve çevremde son haftalarında 2 haftada bir haftada bir kontrole gidenler var. Şuan 31.hafta içerisindeyim doktor bana 3 4 hafta sonra gel dedi bu kadar uzun süreli kontrol sıkıntı oluşturmaz mi?
guzllk-25 Oznurtopal bende 31 haftalğm ve bana da 3 hafta snra gel dendi şuan için erken bence zatwn haftada bir gitmek için 36 37 den snra sıklaşır diye düşünyrm
SenaUmay Oznurtopal 29, 32 ve 35 de çağırdı yarın kontrolüm bundan sonra kaçta bir çağırır bakalım canım
Oznurtopal guzllk-25 iyi bari. Benim gittiğim doktor normalde de çok rahat biri de acaba rahat olduğundan mı yoksa olması gereken bu mu diye düşünüyordum teşekkür ederim☺️
Muhammedinannesi2424 30 haftadan sonra 2 haftada 1 36 haftadan belli haftada bi çağrıyo hem muayene hem nst
SenaUmay Oznurtopal aynen öyle iyi olsunlar yeter ki doktor durumlarımıza göre çağırır zaten diye düşünüyorum
_almirasmom Oznurtopal ozel klınıklerde sanırım erken alıyolar tam bende bılmıyorum anlamadım gıttı 😂
Prenses34_annesi Oznurtopal 31+2 de gittiğimde artık 15 günde bir gelmemi söyledi doktorum şuan 32+3 üm kızımla 🥰