Dua Kızlar yarın yatış yapacağım dua edin bana 😐 suni sancı alacağım inşallah hayırlısıyla doğumumu yaparım Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın inşallah
Dua BurcuakirGlec aminoasit teşekkür ederim yarın 40+1 oluyor 2 cm açılma var ama sancım çıkmıyor nst de yarın yatıracak doktorum
Ozgemir05 Seydaaydogan canım ya benımde öyle bebeğim hala ka ala girmiyor çarşamba günü ne olucağı belli olucak doktoruma konuşucam am a bilemiyorum çocuk kanala girmeden suni veririm
Dua Baharun2 sağol canım senle ben zaten uzatmaları oynuyoz 😂 gelesi yok bizimkilerin zorla getircez 🤭
Batbet88 Dua Allah yardımcın olsun canım, inşallah hemen açılman olur kurtulursun korkma Allah gücünü verir
kymkkymk2106 Dua ayyy cnm benm hadi kazsz belasz sağlıkla al yavrunu kucağına doğum hikayeni bekliyoruz 🤗❤️
Seydaaydogan Ozgemir05 valla şimdi ne desem yalan olur bnmki olmadı ama belkı seninki çok kolay olacak bilemıyosun bnm kötü olan suda gelmişti suyun Doğumla bir gelmesi daha kolay oluyormuş bebek akıp gelıyormuş
Baharun2 Dua ayy valla ya bacım durumu haber et mutlaka inşallah açılman olur suniyle kolayca 🙏 benim de sonum suni korkuyom 😪😓