DevriminAnnesi Mayis_24 üç parmağına jel sürdü çatala çıktım bacaklarımı açtım kalçayı rahat bırak dedi üç parmağı da soktu valla 😄 detay anlatayım da ona göre anlayın 😄 acımadı parmaklarını sonuna kadar soktu açılman yok dedi saniyelik sürdü zaten sonra toparlandım acı bence kişiden kişiye değişiyor.. ama şöyle anlatayım aylardır eşimle birlikte olmadım vajinanın daralmasına rağmen acımadı.. 🫣😄🤪
MinikBrokoli Kubra1414 ultrason da Kİ o siyah şeye kanama alanı demişti doktorum , hemen hemen çoğu gebelikte oluyor, bebek tamamen tutununca yerleşme kanaması gelmişti 2-3 damla şeklinde korkup doktora gittim , bi şey çıkmamıştı çok şükür
Elaeyl zlshn bende aynı fikirdeyim 1 ocak ideal:) benim ilk gebeligim dogum belirtisi de anlamıyorum Eğer normal doğum sancısı baslamazsa sezeryan mi olsam diyorum sizin dogum şekli belli mi
zlshn Elaeyl ikinci gebeliğim benim ilki 40+6 da doğdu. Doktora dün gitmiştik 3400 gr şuan normal görünüyor ama doğum anında sezeryana dönebilir kısmet. Bende ilk doğumda anlamam sanıyordum hatta çok hastaneye gidip gelmiştim bu sefer de doğmadı diye ağlamışlığımm var :) ama çok farklı bir sancı vuruyor ve en önemlisi düzenli oluyor, sizde anlarsınız.
Rafaelli Ummuhan96 benımde uygulamaya gore 13 gunum var, doktor 1hafta beklerız en fazla dedı, benımde ılk gebelıgım
MinikBrokoli Kubra1414 bol bol dua et inşallah yoluna girer her şey 🙏🏻, kendini çok yorma dinlen sürekli istersen
kartanesi24 Sehnazs5 off bizde aynı 40+2 nişanım geldi, sancım çok düzensiz, açılma yok… hala bekliyoruzzz🫠🫠
kartanesi24 Gulceee aynı durumdayız canım, benimde nişanım geldi ama sancılarım düzensiz… açılma yokdu dün 😞 sabırsızlanıyorum artık gelsin istiyorum… Allah yardımcımız olsun hepimizin ♥️
Asdfghj Sehnazs5 Hayırlı olsun neler yaşadınız öncesinde anlatır mısınız o süreci sancılar ne zmn başladı belirtiler nelerdii
Zeyzeyo Sehnazs5 gözünüz aydın sağlıcakla büyütün inşallah 🙏🏻 Nişanınız ne zaman geldi son 3 gün önce gelmedi demiştiniz
kartanesi24 Sehnazs5 ay hayırlı olsun canım ♥️ Allah sağlıkla sihatle analı babalı büyütmeyi nasip etsin çok sevindim 🥰 aminnn inşAllah doğumun kolay olmuştur