Ellove 33 hafta günde en az 2 defa hıçkırıyor bebeğim. Ilk zamanlar çok sevimli geliyordu ama büyüdükce gitgide daha çok hissediliyor. Hele uyurken biraz can sıkıncı olabiliyor. Sizler ilk hıçkırıklarını kaçıncı haftada hissettiniz ben 20. Hafta 😁❤️
Prenses34_annesi Ellove hiç sorma küçükken pıt pıt diye olurdu şimdi artık dışa da vuruyor hıçkırığı hanımefendinin😂
A_syma Ellove Ilk ne zaman hickirdi hatirlamiyorumda :) 34+6 yiz bas asagi pozisyonda. Hickirdiginda tam kasik ve asagisinda hissediliyor cok tuhaf bir his 😂
Ellove Deletedmom_51 kesinlikle çok tuaf bie duygu ben her hıçkırdığında bir anda gözlerim açılıyor donakalıyorum😁
Prenses34_annesi Ellove valla sinir bozucu oluyor mu bilmiyorum ama geçen sol kasığıma doğru bir darbe yedim ki sandım içeride birşey yırtıldı eşime dedi gülmekten yarıldı🤣🤣
AyFa1608 Ellove ne kadar sürüyor bu hıçkırık? 20+6 yım ikinci gebeliğim bazen 4-5 defa arka arkaya damar gibi atma oluyor hıçkırık olablir mi ki😅
A_syma Ellove 😂 benim hickirik degilde , kimildamalari canimi acitiyor. Hem saga, hem sola ayni anda el yada ayakla hareket cekiyor 😂
Ellove A_syma büyüdü artık tabi Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Benimkide sürekli geriliyor ve önde değil bebek hep sağımda😁
Aselsmoms Ellove ayy bizde 33+1 olduk hıçkırıyor dediğin gibi bazen geceleri oluyor pıt pıt 😆 babasına dinletiyorum bende 🙈 o da kıyamıyor yazık geçmedi de bayadir diye 🤣🤎