Deletedmom342 Bs45 yakınsan tavsiye ederim hem çok ilgili bi doktor hem ücretler uygun. Ben burda okudum ikili test ücretlerine 300 400 ₺ diyen var biz 25 ₺ ödedik 😊
Sezgin Deletedmom342 yaaa canım memleketimm keşke somada olsam😍😍 medigün de doğum fiyatları nedir acaba biliyor musunuz
Hcrksk Bs45 250 tl canım.Ama ayda 1 kere veriyorsun.son aylar her hafta çağırıyor ama 1 kere ücret veriyorsun her ay başı
Merve21 Bs45 kesinlikle çok ilgili ve pskolog gibi.bir doktor bizim sorunlarımızda vardı ona rağmen bizi rahatlatmak için elinden geleni yaptı kesinlikle tavsiye ederim ömer beyi
HaticeTfekakr Tınaztepe hastanesi Aylin Barbaros mükemmel ilgili pratik; gözüm kapalı güveniyorum bir küçük operasyon bir büyük ameliyat bir normal doğum yaptırdı bana hepsinde çok rahat geçirdim! Mutlaka araştır
Bs45 HaticeTfekakr Siz böyle yorum yapınca içim nasıl rahatlıyor çok teşekkür ederimm yardımcı olduğun için
uygaranne landarch81 izmirde ki en iyi hekim Vedat Bey bebeklerimizi sağsalim almak nasip olsun inşallah🙏🏻
SEDEFUSTA Bs45 İzmir / karşıyaka medical park - Dr volkan emirdar . Hastahanesi doktoru hemşireleri herşeyiyle harikalar , araştırmanı tavsiye ederim .
gayecee Busear ikili taramayı aylin hanımda mı yaptırdınız? Benim de doktorum fakat içime sinmeyen bazı durumlar oldu herkes de memnun kafam çoı karışık