Tubaa41 Merhaba sezeryan doğum ne kadar sürüyor . Genel aneztezimi önerirsiniz . Spinal mi spinalda iğne yeri çok acıyormu yardımcı olabilirmisiniz:(
teachervera Tubaa41 Ameliyat kısa sürüyor canım. 12 buçuk da alındım 1 olmadan odada idim. Valla bana spinal yapıldı iğne enjekte olmadı o iğne 7 8 defa yapıldı o adamın başımda oturması beni mahvtti iğne değil
Der_0 Tubaa41 Ameliyat Yarım saati geçmiyor iğneyi de asla hissetmiyorsun odaya gelince zaten ağrı kesici yapılıyor hep eve gidene kadar ağrıların dinmiş oluyor reçetene ağrı kesici yazıyor ağrı sızı olunca atıyorsun korkulacak hiçbir şey yok endişelenme 🥰
Guzelanne56 Tubaa41 genel oldum 1 saat ıcınde amelıyathaneye gıtmem bebegımın doğmadı ayılıp odaya çakmam hepsı gerveklestı ben ayırdıktan sonra hıc ağrı cekmedım valla dırek ağrı kesıcı vurmuşlar omunda etkısı vardı tabı
Deletedmom_1003 Tamamen size bağlı ben genel oldum ameliyattan sonra acıyı direk hissettim ilk başta regl ağrısının 1000 kat fazlasını çekiyorsunuz ama saatler ilerledkçe geçiyor tabiki ağrı kesiciyle
Kadriyeeren203 Spinal anestezi oldum 30-40 dk falan anca sürüyor iğne yapılan yer acımıyor hissetmiyorsun gibi bisey sonrasında sadece rahim toparlanmaya başladığı için şiddetli adet ağrısı oluyo onun için de sürekli ağrı kesici yapıyorlar zaten
Tugbakose-24 Spınal oldum. Ilk 5 dakıkada bebek cıktı. 15 dakıka flanda bnım dikişlerım sürdü cok uzun sürmüyor cnm. Belden yapılan iğne asla ama asla hissedılmıyor . Nasıl bi iğne o anlmdm vala 😂
Gozde5 Tugbakose-24 şunu merak ediyorum o iğne vurulcak olan yerdeki tüyleri almamıza gerek varmı acaba
nilsmomy Tubaa41 bebegin çıkması 10 dakika bile sürmedi toplam ameliyat yarım saat anca sürdü çoğunluğu dikişti zaten
Hunilininbirii Spinal öneririm kesinlikle. Bebeğin çıkması 5 dakika bile sürmedi dikiş vs toplamda 30-40 dakika sürüyo
Tugbakose-24 Spinal olmak daha ıyı bnce. Narkoz verıp bayılttıklarında o narkozu vıcuttan atmak zor oluyor omuzlara kadar ağrısı cıkıyor. Bıde bebegı emzırınce narkoz bebegede gecıyor cok uyumasına sebebıyet veryor