Boss01 Kızlar 11 Aralık yumurtlama 12 çatlama gördüm değerlendirdim sizce en erken ne zaman erken gebelik testi yapmalıyım elimde var test acele etmekte istemiyorum 😌
KLORAKHANIM Boss01 ben cok merak ederim simdi 🥲 hadi yap (cikmasa bile uzulme cunku ben hamile olduugumu ogrenene kadsr butun testlerjmi negatif gordum kan testimi bile ama hic uzulmedim, erken test yaptigimin farkindaydim)
H-a-pp-y Boss01 acele etmeyelim ya bende değerlendirdim adetimi bekliyorum , adete kadar bişey yapmıcam inşAllah🌸
Gizmih Boss01 şimdiki aklım olsa bekler regl gecikmesinden 10 gün sonra yapardım acaba var mı düşüncesi ama tutuncak mı düşüncesinden stresinden daha iyii
Boss01 arirangg anladım canım kan vermek istemiyorum pek her ay veriyorum üzülüyorum evde görüp gitmek daha mantıklı geliyor artık bana
Boss01 arirangg bugün sabah erken gebelik testi yaptım negatif ☹️ bu ayda yok sanırım olsa çıkardı herhalde
Boss01 KLORAKHANIM zaten bende biri bana hadi yap desin diye bekliyorum gibi o derece kendimi zor tutuyorum her ayda erken yaparım 😂 bu ay cesaretim mi yok anlamadım vallahi yarın ilk idrar ile yapsam varsa çıkar mı kiiii
arirangg Boss01 Kaset test olsa bekle derdim canım ama madem erken gebelik testi o zaman mutlaka ilk idrarınla yap. Bence perşembe sabahı
Boss01 H-a-pp-y bende hep öyle diyorum ama evde test olunca kendimi tutamıyorum pekte umudum yok ,belirti desen hafif göğüs hassasiyeti o kadar
H-a-pp-y KLORAKHANIM ilk idrar neden o zaman neden 🤣 bak demek ki varsa günün her saati öğreniyormuşsun dimi 🌸
Boss01 H-a-pp-y 😂 bide ilk idrar ile yapacağım diye uyuduğumda sabah 4 te kalkıyorum o testi yapmadan da uyuyamıyorum
KLORAKHANIM H-a-pp-y ilk odrar demelerinde ki neden idrar durdukca hormonu aliyor vucuttq 🥲 ben 1 2 saat cisimi tutmustum ama hormonu alsin iyice diye
arirangg Boss01 Ben de sabah ilk idrarla test yapacam diye heyecandan uyuyamıştım. Sabah 6’da eşim de uyandı. O da biliyodu heyecanlanmış. Dedi ki git yap öyle sabah 6’da yapmıştım😀 Ah hiç unutmam Diyarbakır öğretmeneviydi🥰 ama sonra kalbi durdu yavrucuğumun
Boss01 arirangg tamam yaparım yarın sabah inşallah vardır ya çok istiyoruz olmuyor sperm sorunumuz var 🤲 rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Boss01 arirangg yaa melek olmuş canım benim Allah bidaha yaşatmasın gönlünden geçeni nasip etsin 🙏bende öyleyim işte eşim söyleyince o da uyanıyor bende hep tek yapmak istiyorum yoksa stres ve sıkıntı basıyor 😂testle başbaşa olmak daha iyi
arirangg Boss01 Valla ben dayanamıyorım hemen söylüyorum öğreneceğimiz günü. Bu sefer de sağlık ocağında kan verdim. Akşam doktoru aradım sonucu söylesin diye. Hoparlör açıktı beraber öğrendik yine ama çok güzel bir andı 😀
annesininkelegi esmerella37 benimde 9-10 yumurtlama 11 çatlama zor duruyorum ama benim için bile erken sanırım :( yarın sabah bir deneyecegim üzülmekte istemiyorum