Bonusum Merhabalar kızlar . İndirimden the Purest ürünleri aldım ama tereddüt ettim kullanmaya. Hamilelikte zararlı mıdır bilen var mı ? Satıcıya sordum ama o da zararlı bileşen yok sadece retinol olanı kullanmayın yazmış. Satıcılara göre satma politikası bile olabilir diye güvenemedim. Bilen varsa yazabilir mi? Hyaluronic asit bakım serumu, cilt tonu esitleyici peeling serum, nemlendirici Krem,gözenek sıkılaştırıcı serum aldım.
2022bebeki Bonusum c vitamini, hyaluronic asit kullanima uygun diğerlerinin içeriğini bilmiyorum. C vitamini de kax %10.olmali
Eceecim Bonusum ben de aynı şekilde tereddüt yaşıyordum. Toniğini ve enzim peelingini aldım ancak doğumdan sonra kullanmayı düşünüyorum. Özellikle tonik içeriği çok masum gelmedi bana. Sonuçta keyfi birşey bebişlermizin sağlığınu etkilemesin 🌸
nadrun İçeriğinde salisilik asit varsa ki genelde gözebek sıkılaştırıcı olanlarlada oluyor kullanma , retinol kesinlikle yasak , hyrolonik asit, ve c vitamini kullanabilirsin , ama c vitamini kullanırken mutlaka güneş kremi kullanın