anka01 Zeynept59 merhaba bende 10 aralıkta yaptırdım doktorum 27. De doğru sonuç alabileceğimi söylemişti 15. Günü mutlaka geçmesi gerekiyormuş doğru sonuç için inşallah pozitif ile karşılaşırız da bir daha bu strese girmeyiz🌸🤲🏻
hsns Zeynept59 yani dün oldu ama bugün hiç bişey yok internnetten baktım adete 5-6 gün kala 1ve 3 gün boyunca sürermiş benim 1 gün sürdü ve adetime 6 gün var
hsns Zeynept59 inşallah canım ya Allah bize de nasip etsin yok yapmadım ya eşim yaptırmıyor hastanede öğrenelim büyü bozulmasın diyo sen yaptın mı
hsns Zeynept59 kız sende ben misin anlamadım ya 😁 normalde ben bu kadar olumsuz düşünürüm. Deme öyle bi dur olmıycam de evrene pozitif enerji gönder 🥰😌
Zeynept59 hsns bayadir denedigimiz için artık çok umut kalmadı cnm olursa mucize olur insallahta olur ikimizinde 😍🙏
hsns Zeynept59 bizde öyleyiz inan ben artık karnımı delidirmek istemiyorum Allah büyük biraz daha sıkalım dişimizi
Zeynept59 hsns inşallah canım inşallah tek dileğim yeni yıla yeni haberle girmek eğer olmazsa tüp bebek tedavisi gözüküyor çünkü amh düşük 🥺