Omev Bugün bebeğimi yenidoğana götürdük, ilk muyanesini yaptı doktorumuz sarılık gördü kan aldılar, eğer yüksek çıkarsa yatabilir dedi, bu aşamalar nasıl oluyor, panik yaptım 😔
Kelebekk-0307 Omev çok geçmiş olsun bizde yaşadık hiç panik yapmayın 1 gecede düzeliyor ışık tedavisi alirsa birçok hastanede anne bebek ayrı oluyor ama benim bebeğim yanımdaydı istediğim zaman alıp emziriyordum mama takviyesi yapmıştım çünkü sütüm henüz yetmiyordu sonra hızla düştü normale döndü önemli olan sık sık beslemek aç kalmamasına dikkat ermek
Omev Kelebekk-0307 sezeryanla doğum yaptım sütüm 3. Gün çok azdı emzirme ebesi yeterli olduğunu söyledi ama o aşamada sanırsam yetersiz kaldı, 🥺 2 gündür emme düzenimizi yaptık çok şükür sütümde geliyor ama sarılık zamanla düzelir büyük ihtimalle lohusayım diye mi bilmiyorum ama çok hassas oluyorum ağlıyorum sizede geçmiş olsun ♥️🙏🏻
Kelebekk-0307 Omev sizi xok iyi anlıyorum bizimde aynı şekilde oldu yani benim normaldi dogumum ama sütüm çok azdı bir de bebeğim çişini ve kakasını yapamadığı için sarılık oluştu bir gece kaldık sabaha kadar düşmüştü değeri normaldi hemen çıktık evet kısa da olsa çok yıpratıcı oluyor ama stres yapmamaya çalışın sütünüz etkilenmesin daha fazla gerçekten yetmediğini düşünüyorsanız mama vermekten çekinmeyin lütfen kilo kaybı yaşamaması da önemli
Omev Kelebekk-0307 çok şükür bugün ki değer iyi gibiydii ama takibe aldı bende sürekli emzirmeye özen gösteriyorum