nazlicsgn Kızlar kapı süsü yaptıran var mı ? Fotograflı bi sekilde paylaşır mısınız bende yaptırmak istiyorum ama güvenilir bir yer bulamadım 🥺
_almirasmom nazlicsgn ben bursada oturuorum daha benım gelmedı bende sıparıs verdım bursa_kokulutas sayfasından
EddaBilkil nazlicsgn instagram @myrdesingg de yaptırdım fotoğraf atmayı bilmiyorum atamıyorum o yüzden
Melokrks nazlicsgn görsel eklemeyi bulamadım canm ama Instagramda hayalavent sayfasında yaptırdım çok güzel
Meyra19 Kokulu_emek diye Instagram sayfasına yaptirdim çok memnun kaldım takı yastığı magnet ve kapı süsü hepsini yaptırdım görsel yükleyemiyorum ordan ayrıntılı bakabilirsiniz
AsyaveAnnesiii nazlicsgn ben kendim yaptırmıyorum ablam hediye yaptırıyor bana instagramda ben beğendim bu sayfadan isim Asya olacak ama bizim 🌸
Bebekliannee cansualisa merhaba ya resminiz şuan açılmıyor . Bende bu sayfadan yaptırmak istiyorum ilk defa instegramdan yaptıracağım. Ürününüz güzel geldi mi guvenilir mi
catandgirlmom nazlicsgn bende buna aşık oldum 😍 buradan yaptırmayı düşünüyorum aslında instagramdan hiç cesaret edemiyorum keşke bir internet sitesi sayfası dalan olsa aynısını oradan yaptırsam..