Sibelcnr Kontrolume 3 gun var ama resmen seyim agiriyo tam ustu sanki darbe yemisin de kemiklerine kadar kirilmis cok degisik bi agri yatarken saga sola donerken cok agiriyo kasiklarda degil bildigin tam seyim agiriyo 🤭🤭
HurremSultan Sibelcnr benimde cok acıyor xghsuxjx hatta iki.haftadir falan 🥴 doktora sordum normal dedi 😅 birde jci dışına çıkmış sanki görünce çok korkmuştum oda normalmis😅😅😅
Binnur-cam Sibelcnr açıp banada şeyime baktircaksiniz simdi he 🤣🤣🤣 benimde ara ara batar gibi oluyo normal herhalde
HurremSultan Nnanaa yeminle aynı hissediyroumbgxxhuxx birde silerken göremiyorum uzun zamandır küçük Bi aynaya bakıp temizliyorum. O gün öyle görünce ağlamıştım 😅😅😅 kocam hala gülüyor bana🥴🥴
HurremSultan Sibelcnr o zaman bende de birsey yoktu ki zaten. 38 den sonra oldu o da doğum yaklaştığı içinmiş işte baskıdan dolayı oluyormuş öyle dediler
Sibelcnr HurremSultan erken dogum belirtisi olurmuki yada bebek surekli assada hareketleri felan hep kasiklarimda hissederim oyuzdenmi acaba baski yapiyodur
Mihri26 Sibelcnr ay benimkide çok ağrıyo ya şuan 32 yim ama 24-25 den beri var bende şeklinide uzun zamandır görmüyorum bi değişiklik olsa eşim söylerdi heralde 😂😂