Mryy01 Daha önce bir kere boş gebelik geçirdim şuan korkuyorum kesenin içinde bebeklerinizi ne zaman gördünüz ?
MMelissaaa- Mryy01 5. Haftada keseyi 6. Haftada bebeği görmüştük. 7. Haftada da kalp atışı duymuştuk. Acele etmeyin 🌺
Melekuygun Mryy01 bende sadece keseyi gördüm rabbim nasip ederse p. Tesi kalp atısını dinlemeye gideceğiz
Merve43 Mryy01 henüz erken ben 6 haftalık iken bebeği göremedik boş gebelik olabilir dendi 6+5de vajinal ultrason ile görmüştük daha çok zaman var endişelenmeyin
gozde71 İçiniz ferah olsun normal benımde ılk gebelıgım kürtajla son buldu ıkıncısınde aynı korkuları duydum 7+1 de kalp sesını duyduk
Elifsu01 Mryy01 ben 6+1 de gördüm canım. Senin ki daha erken ondan görünmemiştir. 🥰 Sağlıkla gelsin bebişlerimiz inşallah.
arirangg Mryy01 Normal canım, için rahat olsun. Ben de 5+3’te sadece keseyi gördüm. 10 gün sonra bebeği gördüm
mihribanuzun Hafta keseyi 6. Hafta bebeği gördük. Endişe etmeyin hayırlısıyla sizde görürsünüz inşallah 🙏🏻
prensannesii_ Mryy01 canim bende 5w5 se gitmiştim sadece kese vardi normal yani korkmana gerek tok ben sonra çok geç gittim kalp atışı ile bebek gözüksün diye 9 haftalikken gitmiştim cok şükür bebekte kalp atışı da vardi