Elsiya-1 Merhaba kan verdim doktorum gebe kalmadan önce folik asit kullanmam için folbiol verdi aranızda kullananlar var mı ? Etkili bir ilaç mıdır
Binnur-cam Elsiya-1 bende gebelikten 3 4 ay once kullanmaya baslamistim folidoce markaydi galiba benim sonra 10 11 haftalarda vitamine döndük
Busem_u Elsiya-1 Hamile kaldığımda doktorum folbiolu kullanabilirsin demişti. İlk 3 ay folik asitle devam etmiştim. 2 aydır vitamin kullanıyorum
Mommy48 Elsiya-1 Bende hamilelik düşününce doktora gitmiştim. Doktorum gebelik öncesi folik asit kullanımı önerdi Vifolic kullandım ben. Şimdi 12+5 haftalık hamileyim Vifolic le devam ediyoruz 😊
Aslaninannesi01 Elsiya-1 bn gebelik düşünürken folidoce kullnmstm ve tüp bebek doktorumda follattro önermişti
seyma9188 Elsiya-1 Ben de folbiol kullandım canım bi yan etkisini görmedim.Ama şey yapıyordum yarısını içiyordum.12.haftanın bitimine kesti zaten doktorum.Kan ilacına ve d vitaminine başladık.Şuan 36+5 teyim hiçbir problem yok çok şükür 🙇♀️🧿😍
Happycatt Canım ben gebe kalmadan önce başladım folbiol isimli olana 13. Haftada kutum bitince bıraktım yan etki falanda görmedim 🙏