Sibeltolga Kızlar kalçalarımda ağrı var iğne vurulmuş gibi acıyo dün akşamdan beri oturamıyorum yatamıyorum kalkamıyorum karnımda sancım var kasıklarımda 11 haftalık hamileyim sebebi ne olabilir böyle olan varmı ?
deletedmom734 Sibeltolga takipli doktorunuz varsa ve ulaşabiliyorsanız en doğru cevabı doktorunuzdan alırsınız ağrı kesici içmeyi dğşünmeyin bile derim
Nagihan1 Sibeltolga kanamayla ne ilgisi var hangi hastanete gidiyosun ki. Sonucta hamilesin ne sekilde gidersen git bakmalari lazim. Ben o kadar acile gittim direk muayene ettiler
BurcuY Sibeltolga yani normalde etmeleri lazım etmezlerse yalan söle lekelenme oldu bende korktum dersin sanki alttan muayene mi etcekler
Sibeltolga Nagihan1 kanama olmaynca kadın doğum polikinliği bakmıyo normal yeşil alan bakıyo bişeyn yok diyip yolluyo ümraniye devlet hastanesi
eljid BurcuY ewet cnm edilir benmde olmuştu alttan muayene etmişti hatta geldi kanamam bitti mi die ped vermsti onu kontrol edildi surekli
Nagihan1 Madem bakmiyolar kanamam oldu ve agrim var de sonucta alttan muayene etmiyolar etse bile olup olmadigini anlamazki ihmale gelmez ustele canim
Limpid Nagihan1 iğne ya sa serum takarlarsa ne olucak yanlıs yönlendırmeyın ınsanları ! Cok kötü degılsen yarını bekle kndı druna gıdersn
Alyaam Nagihan1 Siz daha önce hiç devlet hastanesine gitmediniz sanırım kanamam var dediğinde alttan muayene ediyorlar hatta çoğu devlet hastanesinde doğumhaneye alıp alttan bakıyorlar yanlış yönlendirme yapmayın problemi neyse onu söylemeli.