İlk gebeliğim ve başından beri problemli geçiyor. İlk haftalarda kan pıhtılaşmam olduğunu söyledim oksopara başladık. 14haftaya kadar kullandım. Kanamam oldu iğneyi kestik. Eczacının bilgilendirmemesi yüzünden başıma geldi bu durum. Meğer kanama gördüğümde kesmem gerekiyormuş. Bir ay kesinlikle kalkmamam gerektiği söyledi bu ara bir kutu progestanı bitene kadar kullandım. 16cı haftada cinsiyetimiz öğrendik herşey çok güzel derken bu sefer de rahim ağzı kısalığı teşhisi konuldu. Tekrar progestan başlatıldı 20haftaya kadar ilacın faydası olmazsa dikiş atılıcaktı çok şükür bunada gerek kalmadı ilaç etkisini gösterdi. 35e kadar devam edeceğim. İlk öğrendiğimden(5haftalık)bu yana takibinde olduğum doktor hastaneden ayrıldı. Üzgünlüğümü asla ifade edemem. Şuan 29 haftalığız başka bir doktora geçiş yaptım. Rahim ağzı kısalığını 23 ölçtü ve erken doğum riski olan gebelerden de yüksek riskin var gece veya gündüz acil bir durumda muhakkak bilgim olsun telefonum açık beni arayın dedi. Ben gurbetteyim bulundupum yerde hiçkimsem yok. Doğum içinde sezeryan istiyorum sırf tarihi belli olunca annem gelecek diye. Ama doktorum sezeryana çok da sıcak bakmıyor. İki gündür psikolojim bozuldu. Korkum erken doğum yapmak. Bebeğimi kaybetmek. Saçma sapan sürekli ağlıyorum deliricem.