Miranalibozkurt Çok aşırı agrım var 39+4 olduk ama henüz nişan yada suyum gelmedi belimden başlıyor karnıma veriyor geçiyor bı kaç dakika sonra yine başlıyor doğuruyomuyum acaba eşime msj attım bi cvp bile vermedi
Ayseayse5664 Miranalibozkurt canım sancın uzanınca falan geçiyorsa yakancı sancıdır ama devam ediyorsa Doğum ve nişanında gelmişse kritik haftadasın hastaneye git
Smyydmr Miranalibozkurt bnde 35+2 yim ama bnm de ağrım var adet ağrısı gbi. Belim de ağrıyor. Neden ağrıyor acaba kendimi hiç iyi hissetmiyorum 🙄
Songulkip95 Dogum nisan su veya sancı sırayla gelmeyebilir doğumunun sancılara başlayabilir vakit kaybetmeden hastahaneye gidin ben gebe okuluna gitmiştim orda ebenin anlattığı bu 10 dakika içinde 3 kez sancı giriyor ve dinlenme yada ılık banyo ile gecmiyorsa doğum başlamıştır demişlerdi vakit kaybetmeyin acil hastahaneye gidin rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebeğinizi bende 37+3 üm darısı basimiza
Songulkip95 Miranalibozkurt sağlıkla büyütun inşallah yavrunuzu darisi basimiza dogum hikayenizi bekliyorum insallah